hamza 6 - 4 appiahson zamanlarda oynadiğim en zevkli maçlardan biriydi . 4-1 geriye düşmeme rağmen skoru 6-4 ' e taşımasini bildim . ellerine sağlik appi kardeşim .
Alıntı yapılan: Hamza - 11 Şubat 2007, 14:39:37hamza 6 - 4 appiahson zamanlarda oynadiğim en zevkli maçlardan biriydi . 4-1 geriye düşmeme rağmen skoru 6-4 ' e taşımasini bildim . ellerine sağlik appi kardeşim . tebrikler hazma abi
Alıntı yapılan: Hamza - 11 Şubat 2007, 14:39:37hamza 6 - 4 appiahson zamanlarda oynadiğim en zevkli maçlardan biriydi . 4-1 geriye düşmeme rağmen skoru 6-4 ' e taşımasini bildim . ellerine sağlik appi kardeşim . tbr abi replerimi versen diyorum +30
tbrks hamza
Alıntı yapılan: Hamza - 11 Şubat 2007, 14:39:37hamza 6 - 4 appiahson zamanlarda oynadiğim en zevkli maçlardan biriydi . 4-1 geriye düşmeme rağmen skoru 6-4 ' e taşımasini bildim . ellerine sağlik appi kardeşim . ya bi git hamza bide 4-1den 6-4 almayı bildim diosun 2-0dan sonra öle bi kastı ki top orta sahada bende bi baktım almışsın karşı karşıya kaç tane pozisyonum gitti onun yüzünden bu kadar kasan bi maç oynamadım daha bişi demicem hakkınla aldıgını düşünüyorsan yolun açık olsun