Alıntı yapılan: respectmare - 11 Şubat 2007, 15:02:54Alıntı yapılan: sony_harun - 11 Şubat 2007, 15:01:33gene respectle eşleştimben şaşırmıyorum artık harun her ffc de bir kere karşılaşıyoz senle ben sana dicektim kuralar belli olmadan önce maça girelim diye demedim neyse turnvuanın agındayım bana kalırsa yeni açacağimiz fifa 07 fast futbol cup turnuvalarinda bunun önüne geçmek için ffc 100 de olduğu gibi , eşleşmeleri torba usulüne göre yapalim diyorum ben . siz ne diyorsunuz bu konu da ?
Alıntı yapılan: sony_harun - 11 Şubat 2007, 15:01:33gene respectle eşleştimben şaşırmıyorum artık harun her ffc de bir kere karşılaşıyoz senle ben sana dicektim kuralar belli olmadan önce maça girelim diye demedim neyse turnvuanın agındayım
gene respectle eşleştim
Alıntı yapılan: Hamza - 11 Şubat 2007, 15:04:00Alıntı yapılan: respectmare - 11 Şubat 2007, 15:02:54Alıntı yapılan: sony_harun - 11 Şubat 2007, 15:01:33gene respectle eşleştimben şaşırmıyorum artık harun her ffc de bir kere karşılaşıyoz senle ben sana dicektim kuralar belli olmadan önce maça girelim diye demedim neyse turnvuanın agındayım bana kalırsa yeni açacağimiz fifa 07 fast futbol cup turnuvalarinda bunun önüne geçmek için ffc 100 de olduğu gibi , eşleşmeleri torba usulüne göre yapalim diyorum ben . siz ne diyorsunuz bu konu da ? işte mükemmel bir fikir yani bıktık artık hamza
HAMZA ABİ GEL BOŞLUKTA SİLVER CUP FİNALİNİ YAPALIM DA ŞAMPİYON OLAM REPLERE KAVUŞAM
RESPECTMARE :4 SONY_HARUN : 3eyw harun saol ii maçtı