Gönderen Konu: ŞAMPİYON KİM OLUR ?  (Okunma sayısı 2527 defa)

Çevrimdışı Appiah_4

• 2. SINIF UYE
  • Puan 58
    • MSN Messenger - appiah4_17@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
ŞAMPİYON KİM OLUR ?
« Yanıtla #12 : 17 Şubat 2007, 01:01:22 »
evet beyler ben dj_gfb arkadaşla bir maç yapmıştım ve o maçı unutamıyorum o anımı anlatayım hem sizin son sözlerinizle de alakalı...
arkadaş ilk yarı auttan aynen dediğiniz gibi a+d yaparak yerden sert bişekilde golü attı.ilk yarı auttan attığı golle  1-0 bitti.ikinci yarı 1-1 yaptım ve baskı kurdum dk 80 küsürde orta sahadan itibaren gole giderken arkadaş benim adamı indirdi ve kırmızı kart almayı son dakkalar olduğu için göze aldı.tam maç bitecekken bu kez de kendi cezasahası yayının oradan sanıyorum yine kaleciyle aynı teknikle gol attı ve maçı 2-1 kazandı.
Ben böyle yenildiğimi hiç hatırlamıyorum yani arkadaş maç boyunca nerdeyse pozisyona girmeden biri auttan olmak üzare iki tane kendi kalesinin önünden gol attı.ne diyelim bu oyunun saçmalıklarını değerlendirebilen de iş yapabiliyor...

çok doğru söylüyorsun cüneyt kardeşim

İSTANBULLU DEĞİLİZKİ ALTIMIZDA PORSCHE OLSUN,ANTALYALI DEĞİLİZKİ KOLUMUZDA RUS KIZI OLSUN;BİZ TEKİRDAĞLIYIZ BIRAKIN KAFAMIZ İYİ OLSUN

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
ŞAMPİYON KİM OLUR ?
« Yanıtla #13 : 17 Şubat 2007, 09:57:35 »
evet haklısın cünyet
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
ŞAMPİYON KİM OLUR ?
« Yanıtla #14 : 17 Şubat 2007, 10:01:11 »
Ya valla bende varya önceden hep kaleden atardım artık böle dk 90 2-1 fln yeniliyorsam çekiyorum yoksa çekmem ama orta sahadan boş buldugumda atarım gudjhonsen le iniesta ile eto yla xavi ile thuram ile zambrotta ile ama ronaldinho ile messi atamıyor havada n çekemiyor bir tiyo verdik size :D ama bazen atıyorlar ama ben uzun top atıyorum ama o gerçektede olan birşey

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
ŞAMPİYON KİM OLUR ?
« Yanıtla #15 : 17 Şubat 2007, 11:55:28 »
DJ_GFB ŞAMPİYON OLUR