Gönderen Konu: ***TORBALAR***  (Okunma sayısı 3027 defa)

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
***TORBALAR***
« Yanıtla #12 : 20 Şubat 2007, 18:13:07 »
TAAM YA BEN TURNUVAYI BIRAKIOM HARUN YADA SEN YÖNET TAMAM MI FARK YEDİĞİMDEDE ÇOĞU KENDİ KALEMEYDİ GEL ŞİMDİ YAPAK O ZMN
metahn çek kardeşim kuralar tmm torba olayı hakkında daha yorum duymak istemiorm yeterli bu kadar yanlış bi torba olmş bende öle düşünüorm ama uztamaya gerek yok  ;)
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
***TORBALAR***
« Yanıtla #13 : 20 Şubat 2007, 18:14:33 »
benm için farketmez ama birinci torbada olmam lazım  ;)

mete beni 2. torbaya alırmısın?

Çevrimdışı gfb_sero

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan -150
    • Profili Görüntüle
***TORBALAR***
« Yanıtla #14 : 20 Şubat 2007, 18:15:06 »
Ya ne torbacı milletsiniz kardeşim . Şurda iki maç yapıcaz torbada torba konuşuyonuz çek sende mete kuraları bitsin yaw uzatmayın bu kadr torbacı gençlik  :D

Çevrimdışı sihirbaz

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 788
    • MSN Messenger - felony1907@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
***TORBALAR***
« Yanıtla #15 : 20 Şubat 2007, 18:15:18 »
TAAM YA BEN TURNUVAYI BIRAKIOM HARUN YADA SEN YÖNET TAMAM MI FARK YEDİĞİMDEDE ÇOĞU KENDİ KALEMEYDİ GEL ŞİMDİ YAPAK O ZMN
metahn çek kardeşim kuralar tmm torba olayı hakkında daha yorum duymak istemiorm yeterli bu kadar yanlış bi torba olmş bende öle düşünüorm ama uztamaya gerek yok  ;)

wayy harun ağamıza bak bu konuda yorum duymak istemiyomuş  ;D ;D ;D

Çevrimdışı tugkan

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3514
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
***TORBALAR***
« Yanıtla #16 : 20 Şubat 2007, 18:15:43 »
hayata en sınır oldusgm sey abı sole cocuk lar varya senden en az 10 yas kcuuk gelıp msnde kufur edıo hemen bellı edıo cocuk oldugunu uzatma dıom cek su kuraları gel dıdo mac yapalı m erkeksen korktun dıo sıe dıo sınırımı bozuo  alahım yaaaaa hamza  bu adam 2. kere yapıo aynı seyı adam deıl cocuk 11 yasındamıs 10 yas kucuk benden sole abı msn olmıcak alcaksın bırını karsına nedıo nsen ya dıcen kırcan azını burnunu sınırım bozuldu bugun patladım artıkkkk >:( >:(

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
***TORBALAR***
« Yanıtla #17 : 20 Şubat 2007, 18:15:51 »
Ya ne torbacı milletsiniz kardeşim . Şurda iki maç yapıcaz torbada torba konuşuyonuz çek sende mete kuraları bitsin yaw uzatmayın bu kadr torbacı gençlik  :D
he ya sero ile beni 2.torbaya atında herkes rahat etsin  :D :D :D :D
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
***TORBALAR***
« Yanıtla #18 : 20 Şubat 2007, 18:17:51 »
TORBALAR
1.TORBA

METEHAN
BİG SEXY
GFB_SERO
HARUN

2.TORBA
XSİDEBOY
MERT961
TUGKAN
SİHİRBAZ

METEHAN BUNE YAW SİHİRBAZIN 1. TORBADA OLMASI LAĞZIM ONUN 6 ŞAMPIYONLUĞ U VAR AMA NASIL OLUYOSA 2. TORBADA

Metehan

• Ziyaretçi
***TORBALAR***
« Yanıtla #19 : 20 Şubat 2007, 18:18:20 »
hayata en sınır oldusgm sey abı sole cocuk lar varya senden en az 10 yas kcuuk gelıp msnde kufur edıo hemen bellı edıo cocuk oldugunu uzatma dıom cek su kuraları gel dıdo mac yapalı m erkeksen korktun dıo sıe dıo sınırımı bozuo  alahım yaaaaa hamza  bu adam 2. kere yapıo aynı seyı adam deıl cocuk 11 yasındamıs 10 yas kucuk benden sole abı msn olmıcak alcaksın bırını karsına nedıo nsen ya dıcen kırcan azını burnunu sınırım bozuldu bugun patladım artıkkkk >:( >:(
kim küfür edio ben mi sie git işine

Metehan

• Ziyaretçi
***TORBALAR***
« Yanıtla #20 : 20 Şubat 2007, 18:19:57 »
TORBALAR
1.TORBA

METEHAN
BİG SEXY
GFB_SERO
HARUN

2.TORBA
XSİDEBOY
MERT961
TUGKAN
SİHİRBAZ

METEHAN BUNE YAW SİHİRBAZIN 1. TORBADA OLMASI LAĞZIM ONUN 6 ŞAMPIYONLUĞ U VAR AMA NASIL OLUYOSA 2. TORBADA
yaw allahım yeter artık yaw yeter yeter anladınızmı noldu bilionmu sihirbazı yedek sandım ve ondan sonra baktım 2.torbada bir kişi eksik sonra sihirbazı oraya yazdım napim dedi aq anladınmı