bestfifa kardeş ayıp söylediklerine dikkat etmetehan geldim kardeş nerdesin veya furkan sen nerdesin biriniz msj atsın yapalım
Alıntı yapılan: Fabregas - 20 Şubat 2007, 19:38:12bestfifa kardeş ayıp söylediklerine dikkat etmetehan geldim kardeş nerdesin veya furkan sen nerdesin biriniz msj atsın yapalımevt kardeş
KORSAN BİZİ ELEME 150. TURNUVADAN OK YARIN YAPICAZ BİRAZDAN ÇIKIYORUM BEN
finale çıkma yolunda başarılar arkadaşlar
Alıntı yapılan: Fabregas - 20 Şubat 2007, 19:38:12bestfifa kardeş ayıp söylediklerine dikkat etmetehan geldim kardeş nerdesin veya furkan sen nerdesin biriniz msj atsın yapalımçok özur dilerim kardeşim benim yiğenim gecmiş ben yemek yerken çok özür dilerim.
Alıntı yapılan: Fernando Gago - 20 Şubat 2007, 19:57:26KORSAN BİZİ ELEME 150. TURNUVADAN OK YARIN YAPICAZ BİRAZDAN ÇIKIYORUM BENtmm kardeşim size ayrı sadece size yarın son ama diğerleirine bugun son
Alıntı yapılan: korsan06 - 20 Şubat 2007, 19:59:01Alıntı yapılan: Fernando Gago - 20 Şubat 2007, 19:57:26KORSAN BİZİ ELEME 150. TURNUVADAN OK YARIN YAPICAZ BİRAZDAN ÇIKIYORUM BENtmm kardeşim size ayrı sadece size yarın son ama diğerleirine bugun son saol ağa yarın akşam yaparız hatta sen çek bi üst turu biriyle bizim maçı eşleştirirsin