Alıntı yapılan: Hamza - 09 Aralık 2006, 17:16:23TURNUVAMIZA İKİNCİ SIRADAN KAYİT YAPTİRAN ULTRASLAN NİCKLİ KATİLİMCİMİZ BANA TURNUVAMIZDAN ÇEKİLDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİR . ŞİMDİLİK 7 KATİLİMCİMİZ VARDİR . SON 1 KAYİT DAHA BEKLİYORUZ . KAYİTLARİMİZ 8 İ BULUR BULMAZ KURALARİ ÇEKECEĞİM abi o kayıtlar dolana kadarr açabilirmisin ligi
TURNUVAMIZA İKİNCİ SIRADAN KAYİT YAPTİRAN ULTRASLAN NİCKLİ KATİLİMCİMİZ BANA TURNUVAMIZDAN ÇEKİLDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİR . ŞİMDİLİK 7 KATİLİMCİMİZ VARDİR . SON 1 KAYİT DAHA BEKLİYORUZ . KAYİTLARİMİZ 8 İ BULUR BULMAZ KURALARİ ÇEKECEĞİM
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: nadir - 09 Aralık 2006, 17:19:31Alıntı yapılan: Hamza - 09 Aralık 2006, 17:16:23TURNUVAMIZA İKİNCİ SIRADAN KAYİT YAPTİRAN ULTRASLAN NİCKLİ KATİLİMCİMİZ BANA TURNUVAMIZDAN ÇEKİLDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİR . ŞİMDİLİK 7 KATİLİMCİMİZ VARDİR . SON 1 KAYİT DAHA BEKLİYORUZ . KAYİTLARİMİZ 8 İ BULUR BULMAZ KURALARİ ÇEKECEĞİM abi o kayıtlar dolana kadarr açabilirmisin ligitamam nadir açiorm
Alıntı yapılan: Hamza - 09 Aralık 2006, 17:20:02Alıntı yapılan: nadir - 09 Aralık 2006, 17:19:31Alıntı yapılan: Hamza - 09 Aralık 2006, 17:16:23TURNUVAMIZA İKİNCİ SIRADAN KAYİT YAPTİRAN ULTRASLAN NİCKLİ KATİLİMCİMİZ BANA TURNUVAMIZDAN ÇEKİLDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİR . ŞİMDİLİK 7 KATİLİMCİMİZ VARDİR . SON 1 KAYİT DAHA BEKLİYORUZ . KAYİTLARİMİZ 8 İ BULUR BULMAZ KURALARİ ÇEKECEĞİM abi o kayıtlar dolana kadarr açabilirmisin ligitamam nadir açiorm ohh bea oke kayıtarı falan ben açarım merak etme abi
nadir istiyosan yardım edebilirim turnuvada
Alıntı yapılan: forumtr - 09 Aralık 2006, 17:22:07nadir istiyosan yardım edebilirim turnuvadayok kardeş ben yaparım merak etme
biz ne oldukk abi :S