Alıntı yapılan: Fabregas - 24 Şubat 2007, 20:10:34saol kardeşim bende seni tbrk ediorm senin adına sevindim ama benim içi hayal kırıklıgı oldu sağlik olsun kardeşim . hep sen şampiyon olacaksin diye bir şey yok biraz da biz olayim değil mİ
saol kardeşim bende seni tbrk ediorm senin adına sevindim ama benim içi hayal kırıklıgı oldu
hamza abi sana yalvaracak halim yok ttmm mı
Yeter ama artık abarttın sende ha ney bu yaw 20:20 kadar seçtin seçtin yoksa sonucuna katlanırsın database elimde
Alıntı yapılan: Hamza - 24 Şubat 2007, 20:12:37Alıntı yapılan: Fabregas - 24 Şubat 2007, 20:10:34saol kardeşim bende seni tbrk ediorm senin adına sevindim ama benim içi hayal kırıklıgı oldu sağlik olsun kardeşim . hep sen şampiyon olacaksin diye bir şey yok biraz da biz olayim değil mİ bunda çok haklısın ama bende düşüş var ya buna üzülüorum
Alıntı yapılan: Fabregas - 24 Şubat 2007, 20:13:55Alıntı yapılan: Hamza - 24 Şubat 2007, 20:12:37Alıntı yapılan: Fabregas - 24 Şubat 2007, 20:10:34saol kardeşim bende seni tbrk ediorm senin adına sevindim ama benim içi hayal kırıklıgı oldu sağlik olsun kardeşim . hep sen şampiyon olacaksin diye bir şey yok biraz da biz olayim değil mİ bunda çok haklısın ama bende düşüş var ya buna üzülüorumkatiliyorum kardeşim . son zamanlarda performansinda gözle görülür bir düşüş yaşaniyor fakat şunu da hatirlatmak istiyorum ki , her inişin bir çıkışı vardir . umarim eksi performansina en kısa sürede kavuşup kendini daha da geliştirirsin . önümüzdeki ffclerde başarilar diliyorum