Alıntı yapılan: BARUT - 24 Şubat 2007, 16:41:04Ben kimLe yapayım ?hopeful şu anda online değil kardeşim , sen harunla yap istersen
Ben kimLe yapayım ?
Alıntı yapılan: Fabregas - 24 Şubat 2007, 16:38:30herkese başarılarhamza hopeful yokmş girimmi yerine2.ciside finali ne zaman yapalım aga dün çok kasıordu attı modeme reset attım sonra bi türlü baglanamadım Hopeful 1.5 saat sonra geleceğini söyledi . bu süre zarfinda çeyrek finalleri tamamlamayi düşünüyordum . istersen sen yerine girebilirsin kardeşim , dünkü finalın kalan kısmını birinci tur eşleşmeleri maçlarimizi oynadiktan hemen sonra yapalim istersen , olur mu
herkese başarılarhamza hopeful yokmş girimmi yerine2.ciside finali ne zaman yapalım aga dün çok kasıordu attı modeme reset attım sonra bi türlü baglanamadım
HERKESE BAŞARILAR...
Alıntı yapılan: Hamza - 24 Şubat 2007, 16:41:40Alıntı yapılan: BARUT - 24 Şubat 2007, 16:41:04Ben kimLe yapayım ?hopeful şu anda online değil kardeşim , sen harunla yap istersen FabregasLa mı yani ??
BATURGS1 kardeşim ben seni ekliyorum ekleyince yaparız hemen
Alıntı yapılan: Hamza - 24 Şubat 2007, 16:40:23Alıntı yapılan: Fabregas - 24 Şubat 2007, 16:38:30herkese başarılarhamza hopeful yokmş girimmi yerine2.ciside finali ne zaman yapalım aga dün çok kasıordu attı modeme reset attım sonra bi türlü baglanamadım Hopeful 1.5 saat sonra geleceğini söyledi . bu süre zarfinda çeyrek finalleri tamamlamayi düşünüyordum . istersen sen yerine girebilirsin kardeşim , dünkü finalın kalan kısmını birinci tur eşleşmeleri maçlarimizi oynadiktan hemen sonra yapalim istersen , olur mu tmm kardeşim olur ben barutla gireyim o zaman?maçıda sen ne zaman istersen yaparız
Alıntı yapılan: korsan06 - 24 Şubat 2007, 16:38:11BATURGS1 kardeşim ben seni ekliyorum ekleyince yaparız hemen aga ekledn mı
Hamza karakartalemrah kardeşimiz hamachiden cevap vermiyor msnde de online değil napayım???