Alıntı yapılan: Fabregas - 22 Şubat 2007, 22:05:33ben internette dolaşırken okudum ilgimi çekti sizlerle paylaşmak istedim zahmet edip biraz okursanız adamı görüceksiniz hacker ama adam ilk önce bazıları gibi milleti msn ile tehdit etmior büyük işlerle uraşıortürk oyun sitelerinede çökertmior yabancılarla uraşıor bide bazıları işte hackerim bilmem siteler kara listede fln diorlarya onlar geldi aklıma bunu okuyunca onların küçüklügü zayıflıgı geldi aklıma.....BU SÖZLERİNDEN DOLAYI BU MSJIN DEWAMINI OKUMADAN KENDİNE Bİ MSN AL KÜRT KANCIK BENİM HACKLEDİĞİM SİTELERİ GÖRMEDİN GALİBA BESTFİFA.COM GİTTİ SOFTOYUN.ORG GİTTİ SIRADA OYUNSİTENİZ.COM VAR NADİR_PİERO >>> ACIMAZ !
ben internette dolaşırken okudum ilgimi çekti sizlerle paylaşmak istedim zahmet edip biraz okursanız adamı görüceksiniz hacker ama adam ilk önce bazıları gibi milleti msn ile tehdit etmior büyük işlerle uraşıortürk oyun sitelerinede çökertmior yabancılarla uraşıor bide bazıları işte hackerim bilmem siteler kara listede fln diorlarya onlar geldi aklıma bunu okuyunca onların küçüklügü zayıflıgı geldi aklıma.....
Tebrikler Ben demedim mi ya Harun ya Mert olur dedim harun emin adımlarla ilerliyor...
Alıntı yapılan: xsideboy - 25 Şubat 2007, 21:43:02Tebrikler Ben demedim mi ya Harun ya Mert olur dedim harun emin adımlarla ilerliyor...merti çeyrek final eşleşmelerinde az önce eledim nightmare ile de birazdan gireceğiz . inşallah bir harun - hamza finalı yapariz . enes kardeşim işin biter bitmez msnden yaz . seni bekliyorum
tbrkler hamza kardeşim bende 1 maça girip geliorm biri hamaçiden ben seni yenerim fln dior ya deli etti :Dbeni bu arada girem sonrada yenenle finali yapar o olayıda knşruz
Alıntı yapılan: Hamza - 25 Şubat 2007, 21:44:49Alıntı yapılan: xsideboy - 25 Şubat 2007, 21:43:02Tebrikler Ben demedim mi ya Harun ya Mert olur dedim harun emin adımlarla ilerliyor...merti çeyrek final eşleşmelerinde az önce eledim nightmare ile de birazdan gireceğiz . inşallah bir harun - hamza finalı yapariz . enes kardeşim işin biter bitmez msnden yaz . seni bekliyorum GELDİM HAMZA
Alıntı yapılan: Fabregas - 25 Şubat 2007, 21:45:57tbrkler hamza kardeşim bende 1 maça girip geliorm biri hamaçiden ben seni yenerim fln dior ya deli etti :Dbeni bu arada girem sonrada yenenle finali yapar o olayıda knşruzsaol kardeşim , enesle oynadiktan sonra yetki konusunu konuşalim istersen
Fabregas:6 Oltan:0güzel maçtı kardeş saol
NIGHTMARE : 3 HAMZA : 1DİREKLERLE BOGUŞTUGUM BİR MAÇTI TBRK EDERİM HAMZA