Gfb_sero : 4 - 3 : Hamza hamza Kardeşim seninle oynan her maç böle zevkli ve çekişmeli geçiyor . İİ mücadele ettin . Senide tbrk ederim
Alıntı yapılan: gfb_sero - 15 Aralık 2006, 21:44:08Gfb_sero : 4 - 3 : Hamza hamza Kardeşim seninle oynan her maç böle zevkli ve çekişmeli geçiyor . İİ mücadele ettin . Senide tbrk ederim ellerine sağlik serhat kardeşim . harika bir maç oldu gerçekten . maçin temposu o kadar yüksekti ki , hakem 45. dakikayi tam 4 dakika boyunca oynatti ve bu 4 dakika içerisinde karşılıklı goller attik . seninle oynamak büyük zevk idi kardeşim . bir üst turda başarilar dilerim
beckham sizde yapın hamza abi çeksin hamza abi hatta sen kuraları çek kim ynerse onla yapar oke
Alıntı yapılan: мєтєнαη - 15 Aralık 2006, 21:47:05beckham sizde yapın hamza abi çeksin hamza abi hatta sen kuraları çek kim ynerse onla yapar oke tamam mete . böylece katilimcilarimizi bekletmemiş oluruz . ben eşleşmeleri hazirliyorum
Alıntı yapılan: Hamza - 15 Aralık 2006, 21:47:55Alıntı yapılan: gfb_sero - 15 Aralık 2006, 21:44:08Gfb_sero : 4 - 3 : Hamza hamza Kardeşim seninle oynan her maç böle zevkli ve çekişmeli geçiyor . İİ mücadele ettin . Senide tbrk ederim ellerine sağlik serhat kardeşim . harika bir maç oldu gerçekten . maçin temposu o kadar yüksekti ki , hakem 45. dakikayi tam 4 dakika boyunca oynatti ve bu 4 dakika içerisinde karşılıklı goller attik . seninle oynamak büyük zevk idi kardeşim . bir üst turda başarilar dilerim Saol kardeşim . Hele unutamdığım bi pozisyon var . 2 ye 1 geldin . Ben topu kaptım ordan ileri yolladım ben gol attm . Maçın dönüm noktası oydu bence .Neyse yendim artık . Senide tebrik ederim aga .
Alıntı yapılan: gfb_sero - 15 Aralık 2006, 21:50:15Alıntı yapılan: Hamza - 15 Aralık 2006, 21:47:55Alıntı yapılan: gfb_sero - 15 Aralık 2006, 21:44:08Gfb_sero : 4 - 3 : Hamza hamza Kardeşim seninle oynan her maç böle zevkli ve çekişmeli geçiyor . İİ mücadele ettin . Senide tbrk ederim ellerine sağlik serhat kardeşim . harika bir maç oldu gerçekten . maçin temposu o kadar yüksekti ki , hakem 45. dakikayi tam 4 dakika boyunca oynatti ve bu 4 dakika içerisinde karşılıklı goller attik . seninle oynamak büyük zevk idi kardeşim . bir üst turda başarilar dilerim Saol kardeşim . Hele unutamdığım bi pozisyon var . 2 ye 1 geldin . Ben topu kaptım ordan ileri yolladım ben gol attm . Maçın dönüm noktası oydu bence .Neyse yendim artık . Senide tebrik ederim aga . evet maçin kırılma noktasi tam o dakikada gerçekleşti . 2 ye bir geldiğimde puyolu çalimlayacağima rooneye pasi çikarsaydim . skor 4-2 yerine belki 3-3 olacakti . neyse kardeşim sağlik olsun . kısmet değilmiş . bu kupayi benim için almani istiyorum
tamam mete sabret biraz
HAMZA ABİ BİR ÜST TURU BEN ÇEKEYİM OK