Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: big sexy - 09 Mart 2007, 12:47:04Ya hamza söyleyince kızıyosun hani final eşleşmesi dışında diğer maçlar ertelenemezdi geçen gün ben çeyrek final maçını kazandım ama sen ertelenemez dedin ve eledin beni burda niye yarı final maçlarını erteledin???cüneyt kardeşim eleştirilerini lütfen daha mantıklı bir şekilde yap . turnuvamızı dondurma sebebimiz yarı finale yükselen dört katilimcimizinda ayni anda çıkmasini gerekmesiydi . seni ffclerimizden elediğimiz zaman bir tek sen offline oluyordun . neden çifte standart uygulayalim ki
Ya hamza söyleyince kızıyosun hani final eşleşmesi dışında diğer maçlar ertelenemezdi geçen gün ben çeyrek final maçını kazandım ama sen ertelenemez dedin ve eledin beni burda niye yarı final maçlarını erteledin???
Alıntı yapılan: Hamza - 09 Mart 2007, 16:21:46Alıntı yapılan: big sexy - 09 Mart 2007, 12:47:04Ya hamza söyleyince kızıyosun hani final eşleşmesi dışında diğer maçlar ertelenemezdi geçen gün ben çeyrek final maçını kazandım ama sen ertelenemez dedin ve eledin beni burda niye yarı final maçlarını erteledin???cüneyt kardeşim eleştirilerini lütfen daha mantıklı bir şekilde yap . turnuvamızı dondurma sebebimiz yarı finale yükselen dört katilimcimizinda ayni anda çıkmasini gerekmesiydi . seni ffclerimizden elediğimiz zaman bir tek sen offline oluyordun . neden çifte standart uygulayalim ki HAMZA YENİ FFC AÇABİLİRMİSİN MÜSAYİTSEN_??
bu ffc ne olucak hamza yenidenmı devam edices
Alıntı yapılan: Fabregas - 09 Mart 2007, 16:35:02bu ffc ne olucak hamza yenidenmı devam edicesevet kardeşim , kaldiğimiz yerden devam edeceğiz furkan müsaidsen yapalim maçimizi
Alıntı yapılan: Hamza - 09 Mart 2007, 16:36:19Alıntı yapılan: Fabregas - 09 Mart 2007, 16:35:02bu ffc ne olucak hamza yenidenmı devam edicesevet kardeşim , kaldiğimiz yerden devam edeceğiz furkan müsaidsen yapalim maçimizi hamza abi sen hükmen çık ben anneannemlere gidicem şimdi 2 gün yokum yani varım da oyun yok 07
aga o zaman ben direkt mi yükseliyorum adam yok nightmare yane