kılavuz sen çekmiosan ben çekim ?
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 20 Mayıs 2007, 15:37:18Alıntı yapılan: Fabregas - 20 Mayıs 2007, 15:34:58Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 20 Mayıs 2007, 15:33:49BALIK YA RESMEN MAÇIN BAŞINDA COK CAPSIZ BI TAKTIK DENEDIM VE GORDUM SONUCUNU lan olm ne balıgı adama bak git başka birine taktik dene o zaman bana karşı bedeli agır olur ayrıca 5.golden sonra çıktıınıda sölememiştim de sen istedin YA HADE GIT 4-0 5-0 YENILDIGIN GUNLERIDE UNUTMA ..!yha cemal bi maçtan sonrada tebrik et bi maçtan sonrada bahane bulma olm sen önceden donarak yeniodum sen diodun hatta bende donmuor ama bende kasıordu o yüzden dezavantajlı oynuodum bu maçta dırect ıpten yaptık kasmadı ve sonuç ortada bana mazi yapma benım mazim tartışmasız senden ii
Alıntı yapılan: Fabregas - 20 Mayıs 2007, 15:34:58Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 20 Mayıs 2007, 15:33:49BALIK YA RESMEN MAÇIN BAŞINDA COK CAPSIZ BI TAKTIK DENEDIM VE GORDUM SONUCUNU lan olm ne balıgı adama bak git başka birine taktik dene o zaman bana karşı bedeli agır olur ayrıca 5.golden sonra çıktıınıda sölememiştim de sen istedin YA HADE GIT 4-0 5-0 YENILDIGIN GUNLERIDE UNUTMA ..!
Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 20 Mayıs 2007, 15:33:49BALIK YA RESMEN MAÇIN BAŞINDA COK CAPSIZ BI TAKTIK DENEDIM VE GORDUM SONUCUNU lan olm ne balıgı adama bak git başka birine taktik dene o zaman bana karşı bedeli agır olur ayrıca 5.golden sonra çıktıınıda sölememiştim de sen istedin
BALIK YA RESMEN MAÇIN BAŞINDA COK CAPSIZ BI TAKTIK DENEDIM VE GORDUM SONUCUNU
Alıntı yapılan: Fabregas - 20 Mayıs 2007, 15:39:11Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 20 Mayıs 2007, 15:37:18Alıntı yapılan: Fabregas - 20 Mayıs 2007, 15:34:58Alıntı yapılan: CeMaLaKKo - 20 Mayıs 2007, 15:33:49BALIK YA RESMEN MAÇIN BAŞINDA COK CAPSIZ BI TAKTIK DENEDIM VE GORDUM SONUCUNU lan olm ne balıgı adama bak git başka birine taktik dene o zaman bana karşı bedeli agır olur ayrıca 5.golden sonra çıktıınıda sölememiştim de sen istedin YA HADE GIT 4-0 5-0 YENILDIGIN GUNLERIDE UNUTMA ..!yha cemal bi maçtan sonrada tebrik et bi maçtan sonrada bahane bulma olm sen önceden donarak yeniodum sen diodun hatta bende donmuor ama bende kasıordu o yüzden dezavantajlı oynuodum bu maçta dırect ıpten yaptık kasmadı ve sonuç ortada bana mazi yapma benım mazim tartışmasız senden ii BIRAK YA ONCEDENDE BI KAC MAC BOLE OYNAMISTIK YENILINCE KASIYO DEMISTIN YENINCEMI KASMIYO AQ !!
FABREGAS : 5 CEMALAKKO : 2İYİ MAÇTI KARDEŞ ELLERİNE SAGLIK