SON KAYIT..!
Alıntı yapılan: BALLACK - 16 Haziran 2007, 15:00:41Alıntı yapılan: backdoore - 16 Haziran 2007, 14:59:54ztn lampard var bi tane...1 kişi daa bulursak...16 yaparıs...ne dersinis??son 2 kayita daha ihtiyacimiz var sanirim . 14 kişiyiz şu anda hamza delirttin beni 15 kişiyiz
Alıntı yapılan: backdoore - 16 Haziran 2007, 14:59:54ztn lampard var bi tane...1 kişi daa bulursak...16 yaparıs...ne dersinis??son 2 kayita daha ihtiyacimiz var sanirim . 14 kişiyiz şu anda
ztn lampard var bi tane...1 kişi daa bulursak...16 yaparıs...ne dersinis??
Alıntı yapılan: BARUT - 16 Haziran 2007, 14:54:34Abdullah'ı banlayın..Yeter artık arkadaşlar..Şurda turnuva düzenleyeceğiz mesajların yarısı Abdullah'ın ve ona yapılan uyarılar iyice karışıyor ortalık..Kimse onu istemiyor..Abdullah çek yakanı artık kimse tarafından istenmiyorsun Anla...ayrıca kuzenimede laf söyleme..!aferin kuzen son noktayı koymuşsun bana laf söyleyecek düzeyde bi insan değil kendisi zaten söylediği o kötü sözleri editliyorum. Apo istenmiyorsun artık git buradan kalacaksanda efendi bi şekilde turnuvaya bak öyle flood yapma.
Abdullah'ı banlayın..Yeter artık arkadaşlar..Şurda turnuva düzenleyeceğiz mesajların yarısı Abdullah'ın ve ona yapılan uyarılar iyice karışıyor ortalık..Kimse onu istemiyor..Abdullah çek yakanı artık kimse tarafından istenmiyorsun Anla...ayrıca kuzenimede laf söyleme..!
besiktaslıbarut yuzbasıgiddy cemal lampard6 kişi
Alıntı yapılan: Crime - 16 Haziran 2007, 15:02:55besiktaslıbarut yuzbasıgiddy cemal lampard6 kişi 8 + 6 : 15 mi eder canım