devil ne biçim bir bağlanitiydi öyle . hiç bir şey görmedim gerçekten . sende de çok kasti mi
Alıntı yapılan: BALLACK - 28 Haziran 2007, 22:58:07devil ne biçim bir bağlanitiydi öyle . hiç bir şey görmedim gerçekten . sende de çok kasti mi bende de kastı zaten doğru düzgün oynayamadık ki sırf uzun top atıyorum çalıma falan girersem topu kaptırıyom sende gördün ikimizde kaç tane top kaybı yaptık
Alıntı yapılan: devil - 28 Haziran 2007, 22:59:19Alıntı yapılan: BALLACK - 28 Haziran 2007, 22:58:07devil ne biçim bir bağlanitiydi öyle . hiç bir şey görmedim gerçekten . sende de çok kasti mi bende de kastı zaten doğru düzgün oynayamadık ki sırf uzun top atıyorum çalıma falan girersem topu kaptırıyom sende gördün ikimizde kaç tane top kaybı yaptık evet . uzun toplarda da başarili oldn gerçekten . senle daha önce hiç böyle kastiğini hatirlamiyorum
Alıntı yapılan: BALLACK - 28 Haziran 2007, 23:05:36Alıntı yapılan: devil - 28 Haziran 2007, 22:59:19Alıntı yapılan: BALLACK - 28 Haziran 2007, 22:58:07devil ne biçim bir bağlanitiydi öyle . hiç bir şey görmedim gerçekten . sende de çok kasti mi bende de kastı zaten doğru düzgün oynayamadık ki sırf uzun top atıyorum çalıma falan girersem topu kaptırıyom sende gördün ikimizde kaç tane top kaybı yaptık evet . uzun toplarda da başarili oldn gerçekten . senle daha önce hiç böyle kastiğini hatirlamiyorum bugün oynadığım herkesle kasıyo yaw