Taam aga 10 olsun play of olsun onada razııym
Alıntı yapılan: gfb_sero - 06 Ocak 2007, 21:01:57Taam aga 10 olsun play of olsun onada razııym evet , 10 kişilik play - off usülüne göre yapabiliriz fakat , birinci tur sonunda bir üst tura 5 takım yükselmiş olacak . ve yarı finalleri çektiğimizde önümüzde iki seçenek geliyor : a) bir takımı bay edip , ilk maçlarina sokmak b) turnuvamızın ilk turu tamamlandiktan sonra , ikinci turu ; ilk 5 maçlari şeklinde oynamak eğer 10 kişilik play - off üsülüne göre düzenleyeceksek , ben a şıkkını seçerim siz ?
A şıkkı olabilşir . Anketide biz kazandık zati
Alıntı yapılan: Hamza - 06 Ocak 2007, 21:04:50Alıntı yapılan: gfb_sero - 06 Ocak 2007, 21:01:57Taam aga 10 olsun play of olsun onada razııym evet , 10 kişilik play - off usülüne göre yapabiliriz fakat , birinci tur sonunda bir üst tura 5 takım yükselmiş olacak . ve yarı finalleri çektiğimizde önümüzde iki seçenek geliyor : a) bir takımı bay edip , ilk maçlarina sokmak b) turnuvamızın ilk turu tamamlandiktan sonra , ikinci turu ; ilk 5 maçlari şeklinde oynamak eğer 10 kişilik play - off üsülüne göre düzenleyeceksek , ben a şıkkını seçerim siz ? HAMZA ABİ ZAMAN GEÇİYOR YAW 8 KİŞİ İYİ OK BEN ÇEKİYORUM KURALARI
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 06 Ocak 2007, 21:08:22Alıntı yapılan: Hamza - 06 Ocak 2007, 21:04:50Alıntı yapılan: gfb_sero - 06 Ocak 2007, 21:01:57Taam aga 10 olsun play of olsun onada razııym evet , 10 kişilik play - off usülüne göre yapabiliriz fakat , birinci tur sonunda bir üst tura 5 takım yükselmiş olacak . ve yarı finalleri çektiğimizde önümüzde iki seçenek geliyor : a) bir takımı bay edip , ilk maçlarina sokmak b) turnuvamızın ilk turu tamamlandiktan sonra , ikinci turu ; ilk 5 maçlari şeklinde oynamak eğer 10 kişilik play - off üsülüne göre düzenleyeceksek , ben a şıkkını seçerim siz ? HAMZA ABİ ZAMAN GEÇİYOR YAW 8 KİŞİ İYİ OK BEN ÇEKİYORUM KURALARI Ya bak beckham senle çok fena bozuşcaz hee . Bak orda anket açtık oy birliği ile 10 kişi olamsı gerekiyor . Ne böle artsilik yapıyosun sen .