beyler hızlı bi açiklama yapsin biri . vaktim yok fazla . kimle gireceksem gireyim maça
Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Temmuz 2007, 17:17:28beyler hızlı bi açiklama yapsin biri . vaktim yok fazla . kimle gireceksem gireyim maça hamza hadi msn deyim gel yapalım maçıı fast pls
Alıntı yapılan: eko - 27 Temmuz 2007, 17:18:09Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Temmuz 2007, 17:17:28beyler hızlı bi açiklama yapsin biri . vaktim yok fazla . kimle gireceksem gireyim maça hamza hadi msn deyim gel yapalım maçıı fast plsmuminin mesajini görünce girmedim kardeşim . sanirim cvp vermeyecekler . biz oynayalim neyse
eko sen bana demedin mi hükmen yaz diye hamachide
Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Temmuz 2007, 17:17:28beyler hızlı bi açiklama yapsin biri . vaktim yok fazla . kimle gireceksem gireyim maça ACIKLIORUMEKO HUKMEN YENİLDİ MUMİYE AMA YAZMAMIS SENİN SUAN MACIN MUMİ İLE TAMAM GİRİN HEMEN HAMZA FİNALDE BEKLİORUM..
Alıntı yapılan: omercolak_ - 27 Temmuz 2007, 17:20:50Alıntı yapılan: BALLACK - 27 Temmuz 2007, 17:17:28beyler hızlı bi açiklama yapsin biri . vaktim yok fazla . kimle gireceksem gireyim maça ACIKLIORUMEKO HUKMEN YENİLDİ MUMİYE AMA YAZMAMIS SENİN SUAN MACIN MUMİ İLE TAMAM GİRİN HEMEN HAMZA FİNALDE BEKLİORUM..mumi ben saana işim çıktı dedim ama gitmedim msn deydim gelsen yapardık maçı hamachimde açıktı yanii bu durumda ya senle giricez yarı final maçına yada hamzayla