Alıntı yapılan: яєαρєя - 13 Ocak 2007, 17:18:38reaper 6-2 nadirtebrik ederim reaper , bu gün oldukça formdasin , finalde başarilar dilerm kardeşim
reaper 6-2 nadir
Alıntı yapılan: sony_harun - 13 Ocak 2007, 17:12:00walla kimseden ses seda yok maçasınız galiba huuu sesimi duyan varmı 10 dakika önce ayni anda maçlara girdiler , birazdan bitirirler heralde , finalin adı belli olur olmaz ffc 38 ' i de açariz hemen
walla kimseden ses seda yok maçasınız galiba huuu sesimi duyan varmı
Alıntı yapılan: sony_harun - 13 Ocak 2007, 16:49:56Alıntı yapılan: คקקเคђ_4 - 13 Ocak 2007, 16:47:37tabi hemşo zaten bu kadar turnuva düzenleyen tek biz varız TAKLİTÇİLERİMİZ VAR AMA onlar bu kadar yapamazlar walla apicm katılıorm bi te biz varız böle turnuvalar açan çok ii bir aileyiz ortalıkta çok çekirdek aile var ama biz gerçekten büyük bir aileyiz kesinlikle katiliyorum . zaten fast futbol cup turnuvalari ilk defa geçen sene oyunsitenizde düzenlenmişti ve ilk adı HIZLI TURNUVA idi . daha sonra malatyasporlu ile beraber FAST FUTBOL CUP adını bulduk . ve şu anda neredeyse bütün fifa sitelerinde fast futbol cup turnuvalari düzenleniyor . fakat hiç biri bizim sitedeki turnuvalar kadar başarili olmuyor . bunda katilimcilarimizin birbirine olan saygisi ,maç sonlarinda yensekde yenilsekde her zaman rakibine oynadiği futboldan dolayi teşekkür etmesini bilen kişiler ve birbirimizle bir ailenin bireyleri kadar samimi olmamizin payi oldukça büyük .
Alıntı yapılan: คקקเคђ_4 - 13 Ocak 2007, 16:47:37tabi hemşo zaten bu kadar turnuva düzenleyen tek biz varız TAKLİTÇİLERİMİZ VAR AMA onlar bu kadar yapamazlar walla apicm katılıorm bi te biz varız böle turnuvalar açan çok ii bir aileyiz ortalıkta çok çekirdek aile var ama biz gerçekten büyük bir aileyiz
tabi hemşo zaten bu kadar turnuva düzenleyen tek biz varız TAKLİTÇİLERİMİZ VAR AMA onlar bu kadar yapamazlar
Appiah_4 3-2 respectmare dk 70 e kadar 2-0 gerideydim arkadaşı tbr ediyorum süper oynadı
hamza final belli oldu açıormsn kayıtları