Gönderen Konu: ÇEYREK FİNAL VE MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 4637 defa)

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
ÇEYREK FİNAL VE MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #24 : 19 Ocak 2007, 20:50:30 »
EĞER BURAYA SONY_HARUN - BECKHAM06 MAÇI SKORU YAZILANA KADAR TURNUVADAKİ HERHANGİ BİR KULLANICI GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPMAZ İSE BU MAÇIN SONUYLA AMETT FİNAL OYNAYACAKTIR. BİLİGİNİZE.

Çevrimdışı rdgnblt

• 3. SINIF UYE
  • Puan 350
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 19 Ocak 2007, 20:51:32 »
erdogan   3
halo        2
bir gün gözlerimin ta içine bak anlarısn ölüler niçin yaşarmış

Çevrimdışı mansiz26s

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 29
    • MSN Messenger - EFSANE_BESIKTASLI@YAHOO.COM
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 19 Ocak 2007, 21:10:17 »
kardeş bana vardi maçı gs ua
EXPERT

Çevrimdışı amett

• 3. SINIF UYE
  • Puan 294
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 19 Ocak 2007, 21:13:49 »
kardeş bana vardi maçı gs ua

oke kardşeim yapmadınız galiba eğer yuapmadıysanız bekle burda hükmen yarı finale çıkıcan beklemede kal beckham - sony_harun maçını skorunu bekliyoz. izlemedek al oke

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 19 Ocak 2007, 21:31:06 »
SONY_HARUN:4 BECHKAM:1
abi bana ballı demzmi öldüm ya 10-0 lık maçtı adamın en fazla 3 taen felan atagı wardı bana bal dior fark yemedigine dua etsn  güldürüolar beni akşam akşam ya :D :D :D
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 19 Ocak 2007, 21:32:23 »
BEYLER BEN BİDAHA BU HARUNLA MAÇ YAPIMIYORUM BEN DÜZGÜNCE MAÇA YORUM YAPIYORUM ADAM ORTALIĞI GERİYO İLLA KAVGA İSTİYO KİME GÜVENİP DİYOSA ANLMIYORUM APPİAH_4 E Mİ ACABA

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 19 Ocak 2007, 21:34:08 »
abi bana ballı demzmi öldüm ya 10-0 lık maçtı adamın en fazla 3 taen felan atagı wardı bana bal dior fark yemedigine dua etsn  güldürüolar beni akşam akşam ya :D :D :D

BAK SEN GENE ORATLIĞI GERİYOSUN BAK GENE BENİM AĞZIMI AÇTIRMA BAK YAW KİME GÜVENİPTE BU LAFLARI ÇOK RAHAT SÖYLÜYORSUN MERAK EDİYORUM HAA DOĞRU SENİN MELİH ABININ YALAKASI OLDUĞUNU UNUTMUŞUM O VARDI DEMİ ARKDANDA ÖZÜR SEN ŞİMDİ Bİ KONUŞURSUN MELİH ABİ İLE BANLANIRIM BEN TABİ

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 19 Ocak 2007, 21:37:48 »

BAK SEN GENE ORATLIĞI GERİYOSUN BAK GENE BENİM AĞZIMI AÇTIRMA BAK YAW KİME GÜVENİPTE BU LAFLARI ÇOK RAHAT SÖYLÜYORSUN MERAK EDİYORUM HAA DOĞRU SENİN MELİH ABININ YALAKASI OLDUĞUNU UNUTMUŞUM O VARDI DEMİ ARKDANDA ÖZÜR SEN ŞİMDİ Bİ KONUŞURSUN MELİH ABİ İLE BANLANIRIM BEN TABİ
ya ben şimdi ne dedim bak az önce yazdıklarımın yanına gülücük koydum ben ortalıgı germedim ayrıca lafalrına dikkat et ben melih ile yakın olabilrim ne yalakası olm  ne diorsn sen adamın asabını bozma ya melihle aram çok ii die ona güvenmiorm ben gerkirse benide banalr siteden ve ben ona gene kanka derim tammı site için o yönetici oldugu için  onla samimi deilim kendime tyakın buldugum için ve adam gibi adam oldugu için ola samimiyim tammı laflarına dikkat et ayrıca ortalıgı fln da germek maksatında deilim
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 19 Ocak 2007, 21:38:53 »

ya ben şimdi ne dedim bak az önce yazdıklarımın yanına gülücük koydum ben ortalıgı germedim ayrıca lafalrına dikkat et ben melih ile yakın olabilrim ne yalakası olm  ne diorsn sen adamın asabını bozma ya melihle aram çok ii die ona güvenmiorm ben gerkirse benide banalr siteden ve ben ona gene kanka derim tammı site için o yönetici oldugu için  onla samimi deilim kendime tyakın buldugum için ve adam gibi adam oldugu için ola samimiyim tammı laflarına dikkat et ayrıca ortalıgı fln da germek maksatında deilim

evt öyledir

Çevrimdışı Appiah_4

• 2. SINIF UYE
  • Puan 58
    • MSN Messenger - appiah4_17@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 19 Ocak 2007, 21:41:12 »
becham harun gırgırına söylemiş o lafları ortamı germeye gerek yok ok? ;)

İSTANBULLU DEĞİLİZKİ ALTIMIZDA PORSCHE OLSUN,ANTALYALI DEĞİLİZKİ KOLUMUZDA RUS KIZI OLSUN;BİZ TEKİRDAĞLIYIZ BIRAKIN KAFAMIZ İYİ OLSUN

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #34 : 19 Ocak 2007, 21:48:40 »
becham harun gırgırına söylemiş o lafları ortamı germeye gerek yok ok? ;)

sende satenhep onu koruyosun yaw tmm yaw kapat yaw konuyu artık laf bulamıyorum

Çevrimdışı Appiah_4

• 2. SINIF UYE
  • Puan 58
    • MSN Messenger - appiah4_17@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 19 Ocak 2007, 21:55:23 »
ortam gerilmesin die yapıyorum onu korudugumdan değil

İSTANBULLU DEĞİLİZKİ ALTIMIZDA PORSCHE OLSUN,ANTALYALI DEĞİLİZKİ KOLUMUZDA RUS KIZI OLSUN;BİZ TEKİRDAĞLIYIZ BIRAKIN KAFAMIZ İYİ OLSUN