kardeş bana vardi maçı gs ua
SONY_HARUN:4 BECHKAM:1abi bana ballı demzmi öldüm ya 10-0 lık maçtı adamın en fazla 3 taen felan atagı wardı bana bal dior fark yemedigine dua etsn güldürüolar beni akşam akşam ya
Alıntı yapılan: sony_harun - 19 Ocak 2007, 21:31:06SONY_HARUN:4 BECHKAM:1abi bana ballı demzmi öldüm ya 10-0 lık maçtı adamın en fazla 3 taen felan atagı wardı bana bal dior fark yemedigine dua etsn güldürüolar beni akşam akşam ya BAK SEN GENE ORATLIĞI GERİYOSUN BAK GENE BENİM AĞZIMI AÇTIRMA BAK YAW KİME GÜVENİPTE BU LAFLARI ÇOK RAHAT SÖYLÜYORSUN MERAK EDİYORUM HAA DOĞRU SENİN MELİH ABININ YALAKASI OLDUĞUNU UNUTMUŞUM O VARDI DEMİ ARKDANDA ÖZÜR SEN ŞİMDİ Bİ KONUŞURSUN MELİH ABİ İLE BANLANIRIM BEN TABİ
Alıntı yapılan: вє¢кнαм06 - 19 Ocak 2007, 21:34:08Alıntı yapılan: sony_harun - 19 Ocak 2007, 21:31:06SONY_HARUN:4 BECHKAM:1abi bana ballı demzmi öldüm ya 10-0 lık maçtı adamın en fazla 3 taen felan atagı wardı bana bal dior fark yemedigine dua etsn güldürüolar beni akşam akşam ya BAK SEN GENE ORATLIĞI GERİYOSUN BAK GENE BENİM AĞZIMI AÇTIRMA BAK YAW KİME GÜVENİPTE BU LAFLARI ÇOK RAHAT SÖYLÜYORSUN MERAK EDİYORUM HAA DOĞRU SENİN MELİH ABININ YALAKASI OLDUĞUNU UNUTMUŞUM O VARDI DEMİ ARKDANDA ÖZÜR SEN ŞİMDİ Bİ KONUŞURSUN MELİH ABİ İLE BANLANIRIM BEN TABİ ya ben şimdi ne dedim bak az önce yazdıklarımın yanına gülücük koydum ben ortalıgı germedim ayrıca lafalrına dikkat et ben melih ile yakın olabilrim ne yalakası olm ne diorsn sen adamın asabını bozma ya melihle aram çok ii die ona güvenmiorm ben gerkirse benide banalr siteden ve ben ona gene kanka derim tammı site için o yönetici oldugu için onla samimi deilim kendime tyakın buldugum için ve adam gibi adam oldugu için ola samimiyim tammı laflarına dikkat et ayrıca ortalıgı fln da germek maksatında deilim
becham harun gırgırına söylemiş o lafları ortamı germeye gerek yok ok?