sony_harun:3 expert:1
metehan 7-8 furkankirik çokzevkli bir maçtı maçta 2 penaltı kaçırdım zaten 3 penaltı oldu 2 sini kaçırdım birini attım yaw olcak iş değil
FURKAN 9-8 METEÇEK TEŞEKKÜR EDERİM METE SON GÜNLERDE OYNADIĞIM EN GÜZEL MAÇ OLDU AMA ÇOK ŞANSSIZSIN Bİ İNSAN MAÇ BOYU 3 PENALTI ATIP 2 SİNİ KAÇRIR MITEBRİKLER HARUN
Alıntı yapılan: sony_harun - 27 Ocak 2007, 20:07:57sony_harun:3 expert:1Alıntı yapılan: мєтєнαη - 27 Ocak 2007, 20:19:37metehan 7-8 furkankirik çokzevkli bir maçtı maçta 2 penaltı kaçırdım zaten 3 penaltı oldu 2 sini kaçırdım birini attım yaw olcak iş değil YOK ABİ NORMALDE O KADAR FOUL YAPMAM METE GİRİYO SOLDAN CEZA SAHASINA BENİM MAL DEFANS BİŞİ YAPAMIYO BEN DE UYUZ OLDUKÇA KAYDIM BÖYLE OLDU tbr beyler bide 3 penaltı olmuş çokmu faul yapıyo furkan metehan
Alıntı yapılan: furkankirik - 27 Ocak 2007, 20:19:53FURKAN 9-8 METEÇEK TEŞEKKÜR EDERİM METE SON GÜNLERDE OYNADIĞIM EN GÜZEL MAÇ OLDU AMA ÇOK ŞANSSIZSIN Bİ İNSAN MAÇ BOYU 3 PENALTI ATIP 2 SİNİ KAÇRIR MITEBRİKLER HARUNtebrik ederim furkan , bu aralar formundasin
hamza abi msne gelirmisin
beyler online olmayan varmı yedek kayıt yaptım hamza abi senin rakip yok herhal ben gireyim mi yerine