tebrıkler dostum bu arada hamza benım rep lerı de unutma 3 smpıyonlugun vermedın rep ınıAlıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 14:39:11sony_harun:6 reaper:2beyler kimse maç oynamamış yaw hamza bari gel kral lgi maçını yapalım
sony_harun:6 reaper:2beyler kimse maç oynamamış yaw hamza bari gel kral lgi maçını yapalım
Alıntı yapılan: Hamza - 28 Ocak 2007, 15:02:03Alıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 14:46:32saol hamza ama sen önce korsanla yap sonra benle yaparsın çünki malum bu afst cuptamam harun , beckhamla maçimizi bitirir bitirmez sana döneceğim . turu atlarsam önce ffc , ardindan da krallar ligi maçimizi yapariz . beckham bir üst tura yükselirse önce beckham ile yarı final maçinizi yaparsiniz , ardindan benle sen krallar ligi maçimızi yapariz hamza bende bi maça girip geliorum
Alıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 14:46:32saol hamza ama sen önce korsanla yap sonra benle yaparsın çünki malum bu afst cuptamam harun , beckhamla maçimizi bitirir bitirmez sana döneceğim . turu atlarsam önce ffc , ardindan da krallar ligi maçimizi yapariz . beckham bir üst tura yükselirse önce beckham ile yarı final maçinizi yaparsiniz , ardindan benle sen krallar ligi maçimızi yapariz
saol hamza ama sen önce korsanla yap sonra benle yaparsın çünki malum bu afst cup
beyler ben geldim hamza bitince haber veririsn
tbr hamza abi bidaha ben milli takım seçersem hamza abi oç olim yaw nasıl iş bu yaw bidah hyep barca ve united olcam
tebrikler hamza kardeş hadi msj at iki maç sonuçta hemen yapalım
Alıntı yapılan: sony_harun - 28 Ocak 2007, 15:40:01tebrikler hamza kardeş hadi msj at iki maç sonuçta hemen yapalımtamam kardeş , önce ffc maçimizi yapalim , ardindan lig maçini oke