Alıntı yapılan: Hamza - 05 Şubat 2007, 23:39:18Alıntı yapılan: egee17 - 05 Şubat 2007, 23:32:33hamza 2- 3 egee17ege kardeşim bu aldiğin galibiyet içine sindi mi acaba ?1 yıldan fazla süredir online fifa oynuyorum fakat böylesine bir maç hiç bir zaman görmedim . 90 dakika boyunca 100 den fazla arkadan kayilir mi kardeşim . inan neye uğradiğimi şaşirdim . maçin ortalarinda oyunu kesmeyi bile düşündüm fakat sana olan saygimdan dolayi bunu yapmadim . 2 oyuncumu sakatladin . 2 sarı kart bir kırmızı kart gördün . özellikle 87.dakikada eto ile gole giderken birinci kayişinda hakemin arkadan kayıp avantaj vermesinin ardindan bir ikinci kayişinda maçin durmasi oyun kaderini etkiledi . eğer hakem avantajni sürdürseydi oyun uzatmalara gidecekti ve belki de bu maçi kazanacaktim . beni tanıyan tanır şu ana kadar oynadiğim hiç bir maçin ardindan rakibimi etmeyi ihmal etmedim , yensemde yenilsemde fakat bu mücadelenin ardindan seni tebrik etmem oldukça zor . şimdi yari finaldesin sanirim . fakat bu aldiğin galibiyeti sana helal etmiyorum . fifa mi oynadik kareketi mi inan ayırt edemedim ben . sözü daha fazla uzatmadan turnuvamızın kalan kısmını serhat kardeşime emanet ediyorum . ohooo oyun etiğine aykırı hareketler. umarım yarı finalde karşıma çıkmaz.. oyun kurallarına sakatlanmalar kapalı olmalı kısıtı eklenmeli bence..
Alıntı yapılan: egee17 - 05 Şubat 2007, 23:32:33hamza 2- 3 egee17ege kardeşim bu aldiğin galibiyet içine sindi mi acaba ?1 yıldan fazla süredir online fifa oynuyorum fakat böylesine bir maç hiç bir zaman görmedim . 90 dakika boyunca 100 den fazla arkadan kayilir mi kardeşim . inan neye uğradiğimi şaşirdim . maçin ortalarinda oyunu kesmeyi bile düşündüm fakat sana olan saygimdan dolayi bunu yapmadim . 2 oyuncumu sakatladin . 2 sarı kart bir kırmızı kart gördün . özellikle 87.dakikada eto ile gole giderken birinci kayişinda hakemin arkadan kayıp avantaj vermesinin ardindan bir ikinci kayişinda maçin durmasi oyun kaderini etkiledi . eğer hakem avantajni sürdürseydi oyun uzatmalara gidecekti ve belki de bu maçi kazanacaktim . beni tanıyan tanır şu ana kadar oynadiğim hiç bir maçin ardindan rakibimi etmeyi ihmal etmedim , yensemde yenilsemde fakat bu mücadelenin ardindan seni tebrik etmem oldukça zor . şimdi yari finaldesin sanirim . fakat bu aldiğin galibiyeti sana helal etmiyorum . fifa mi oynadik kareketi mi inan ayırt edemedim ben . sözü daha fazla uzatmadan turnuvamızın kalan kısmını serhat kardeşime emanet ediyorum .
hamza 2- 3 egee17
Alıntı yapılan: nadir - 05 Şubat 2007, 23:44:23boş yer varmıhiiş agam sırada biz varız yaw
boş yer varmı
Osc Çizik Üye
Alıntı yapılan: locatoni - 05 Şubat 2007, 23:45:05Alıntı yapılan: nadir - 05 Şubat 2007, 23:44:23boş yer varmıhiiş agam sırada biz varız yaw ne sen varsın toni ben varım önceden yazmıştım
Alıntı yapılan: hopeful - 05 Şubat 2007, 23:41:10Alıntı yapılan: Hamza - 05 Şubat 2007, 23:39:18Alıntı yapılan: egee17 - 05 Şubat 2007, 23:32:33hamza 2- 3 egee17ege kardeşim bu aldiğin galibiyet içine sindi mi acaba ?1 yıldan fazla süredir online fifa oynuyorum fakat böylesine bir maç hiç bir zaman görmedim . 90 dakika boyunca 100 den fazla arkadan kayilir mi kardeşim . inan neye uğradiğimi şaşirdim . maçin ortalarinda oyunu kesmeyi bile düşündüm fakat sana olan saygimdan dolayi bunu yapmadim . 2 oyuncumu sakatladin . 2 sarı kart bir kırmızı kart gördün . özellikle 87.dakikada eto ile gole giderken birinci kayişinda hakemin arkadan kayıp avantaj vermesinin ardindan bir ikinci kayişinda maçin durmasi oyun kaderini etkiledi . eğer hakem avantajni sürdürseydi oyun uzatmalara gidecekti ve belki de bu maçi kazanacaktim . beni tanıyan tanır şu ana kadar oynadiğim hiç bir maçin ardindan rakibimi etmeyi ihmal etmedim , yensemde yenilsemde fakat bu mücadelenin ardindan seni tebrik etmem oldukça zor . şimdi yari finaldesin sanirim . fakat bu aldiğin galibiyeti sana helal etmiyorum . fifa mi oynadik kareketi mi inan ayırt edemedim ben . sözü daha fazla uzatmadan turnuvamızın kalan kısmını serhat kardeşime emanet ediyorum . ohooo oyun etiğine aykırı hareketler. umarım yarı finalde karşıma çıkmaz.. oyun kurallarına sakatlanmalar kapalı olmalı kısıtı eklenmeli bence..kardeş sakatlanmalar kapalı olsa dahi mücadelenin 10 saniye de bir , bir faulle durmasi oldukça rahatsiz verici bir durum . 16 dakika bu eziyeti , sadece egee kardeşime olan saygımdan dolayi çektim . aksi takdirde bir dakika bile beklemeyip exit game derdim .
ben heralde 1000 tane faul yaptım.10 tane falan faul yaptım 3 ü kritik.Onlarda faul oldu 2 sini atsan yenmiş olurdun