Gönderen Konu: ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI  (Okunma sayısı 8407 defa)

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ VE MAÇ SONUÇLARI
« Yanıtla #36 : 05 Şubat 2007, 23:45:11 »
hamza 2- 3 egee17

ege kardeşim bu aldiğin galibiyet içine sindi mi acaba ?

1 yıldan fazla süredir online fifa oynuyorum fakat böylesine bir maç hiç bir zaman görmedim . 90 dakika boyunca 100 den fazla arkadan kayilir mi kardeşim . inan neye uğradiğimi şaşirdim . maçin ortalarinda oyunu kesmeyi bile düşündüm fakat sana olan saygimdan dolayi bunu yapmadim . 2 oyuncumu sakatladin . 2 sarı kart bir kırmızı kart gördün . özellikle 87.dakikada eto ile gole giderken birinci kayişinda hakemin arkadan kayıp avantaj vermesinin ardindan bir ikinci kayişinda maçin durmasi oyun kaderini etkiledi . eğer hakem avantajni sürdürseydi oyun uzatmalara gidecekti ve belki de bu maçi kazanacaktim . beni tanıyan tanır şu ana kadar oynadiğim hiç bir maçin ardindan rakibimi etmeyi ihmal etmedim , yensemde yenilsemde fakat bu mücadelenin ardindan seni tebrik etmem oldukça zor . şimdi yari finaldesin sanirim . fakat bu aldiğin galibiyeti sana helal etmiyorum . fifa mi oynadik kareketi mi inan ayırt edemedim ben . sözü daha fazla uzatmadan turnuvamızın kalan kısmını serhat kardeşime emanet ediyorum .

ohooo oyun etiğine aykırı hareketler. umarım yarı finalde karşıma çıkmaz.. oyun kurallarına sakatlanmalar kapalı olmalı kısıtı eklenmeli bence..

kardeş sakatlanmalar kapalı olsa dahi mücadelenin 10 saniye de bir , bir faulle durmasi oldukça rahatsiz verici bir durum . 16 dakika bu eziyeti , sadece egee kardeşime olan saygımdan dolayi çektim . aksi takdirde bir dakika bile beklemeyip exit game derdim .

Çevrimdışı james30

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -16
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #37 : 05 Şubat 2007, 23:45:58 »
boş yer varmı
hiiş agam sırada biz varız yaw  ;) :D
ne sen varsın toni ben varım önceden yazmıştım :D ;D

Çevrimdışı tugkan

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3514
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #38 : 05 Şubat 2007, 23:48:25 »
yaw hadi serhat cek su yari finali

Çevrimdışı nadir_pıero

• Osc Çizik Üye

• 3. SINIF UYE
  • *
  • Puan -101
    • MSN Messenger - nadir_piero10@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #39 : 05 Şubat 2007, 23:48:38 »
boş yer varmı
hiiş agam sırada biz varız yaw  ;) :D
ne sen varsın toni ben varım önceden yazmıştım :D ;D
tamam olm bağırmayın polismi çağırak la  ;) :D ;D

Çevrimdışı hopeful

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 1562
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #40 : 05 Şubat 2007, 23:48:46 »
hamza 2- 3 egee17

ege kardeşim bu aldiğin galibiyet içine sindi mi acaba ?

1 yıldan fazla süredir online fifa oynuyorum fakat böylesine bir maç hiç bir zaman görmedim . 90 dakika boyunca 100 den fazla arkadan kayilir mi kardeşim . inan neye uğradiğimi şaşirdim . maçin ortalarinda oyunu kesmeyi bile düşündüm fakat sana olan saygimdan dolayi bunu yapmadim . 2 oyuncumu sakatladin . 2 sarı kart bir kırmızı kart gördün . özellikle 87.dakikada eto ile gole giderken birinci kayişinda hakemin arkadan kayıp avantaj vermesinin ardindan bir ikinci kayişinda maçin durmasi oyun kaderini etkiledi . eğer hakem avantajni sürdürseydi oyun uzatmalara gidecekti ve belki de bu maçi kazanacaktim . beni tanıyan tanır şu ana kadar oynadiğim hiç bir maçin ardindan rakibimi etmeyi ihmal etmedim , yensemde yenilsemde fakat bu mücadelenin ardindan seni tebrik etmem oldukça zor . şimdi yari finaldesin sanirim . fakat bu aldiğin galibiyeti sana helal etmiyorum . fifa mi oynadik kareketi mi inan ayırt edemedim ben . sözü daha fazla uzatmadan turnuvamızın kalan kısmını serhat kardeşime emanet ediyorum .

ohooo oyun etiğine aykırı hareketler. umarım yarı finalde karşıma çıkmaz.. oyun kurallarına sakatlanmalar kapalı olmalı kısıtı eklenmeli bence..

kardeş sakatlanmalar kapalı olsa dahi mücadelenin 10 saniye de bir , bir faulle durmasi oldukça rahatsiz verici bir durum . 16 dakika bu eziyeti , sadece egee kardeşime olan saygımdan dolayi çektim . aksi takdirde bir dakika bile beklemeyip exit game derdim .

ben oyle oynayan kişiye saygı göstermezdim kardeşim

Çevrimdışı egee17

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
  • Milyonlarca taraftarın yanyana
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #41 : 05 Şubat 2007, 23:50:15 »
ben heralde 1000 tane faul yaptım.10 tane falan faul yaptım 3 ü kritik.Onlarda faul oldu 2 sini atsan yenmiş olurdun

Çevrimdışı hopeful

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 1562
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #42 : 05 Şubat 2007, 23:51:02 »
ben heralde 1000 tane faul yaptım.10 tane falan faul yaptım 3 ü kritik.Onlarda faul oldu 2 sini atsan yenmiş olurdun

Çevrimdışı tugkan

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3514
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #43 : 05 Şubat 2007, 23:51:53 »
dostum ege sende haklisin ama erkek gibi oyna yaw ole foulmu yapilir sor burda kim yapmis bir oyun icin ole seyeler
BU ARADA YAWWWWW HADI CEKIN YARI FINALIIIIIIIIIIIIIIIII

Çevrimdışı egee17

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
  • Milyonlarca taraftarın yanyana
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #44 : 05 Şubat 2007, 23:54:33 »
Ben burda birçok turnuvaya katıldım hep faullerden elendim.Bende dedimki madem beni böyle eliyolar.Aynı taktiği bende kullanmalııym

Çevrimdışı tugkan

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 3514
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #45 : 05 Şubat 2007, 23:55:25 »
VALLA KIM YAPMIS OLE FOUL SOLE OK DIIIM BURDA HERKESIN OYNIYISINI BILIOM

Çevrimiçi Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #46 : 05 Şubat 2007, 23:59:02 »

seninle bu konuda tartışmaya girmek istemiyorum ege kardeşim . özellikle oyunun son 10 dakikasinda neler olduğunu çok iyi biliyorsun . inan fifa mi oynadim yoksa karakete mi yaptim belli değil . ayrıca benim yakindiğim konu mücadeleyi kaybetmem değil . şu ana kadar oynadiğim maçlarin bir çoğunda yenildim ve hiç bir zaman yenildiğim rakiplerle tartışmaya girmedim . aksine kendilerine oynadiklari güzel futboldan dolayi teşekkür edip onlari tebrik ettim . sen , galip gelip de tebrik edilmeyen tek kişisin kardeşim . şunu da hatırlatmak istiyorum kimsenin benim kadar sabırlı olacağini düşünmüyorum . şu oyunda benim yerine başka biri olsaydi bu siteden banlanma derecesine gelecek eylemlerde bulunacağina emindim . fakat sadece sana olan saygimdan dolayi alttan almaya çaliştim . burada eğlenmek için toplanip turnuvalar yapiyoruz fakat sizin gibiler bu eğlenceyi katlediyorlar . sana diyecek laf bulamiyorum kardeşim .

Çevrimdışı james30

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -16
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #47 : 05 Şubat 2007, 23:59:08 »
Ya tmm EĞER BİRİ YOKSA BENİ ONUN YERİNE ALABİLİRMİSİNİZ ??? ??? ??? ??? :)