Alıntı yapılan: Hamza - 05 Şubat 2007, 20:49:30Alıntı yapılan: respectmare - 05 Şubat 2007, 20:46:52Alıntı yapılan: Hamza - 05 Şubat 2007, 20:45:41anketimizde çoğunluk 16 kişilik play - off usulüne göre yapılmasindan yana oyunu kullanmiş fakat uzun zamandir grup usulüne göre turnuva düzenlemiyorduk . isterseniz bu akşam bir değişikliğe gidelim beyler ne diyorsunuz . çoğunluk evet derse grup usulüne göre kuralari çekeceğim EVET ABİ ÇEK HADE BAŞLAYALIM madem bu kadar ısrar ediyorsunuz grup usulüne göre yapaliM yok yaw sen play off usulune gore cek
Alıntı yapılan: respectmare - 05 Şubat 2007, 20:46:52Alıntı yapılan: Hamza - 05 Şubat 2007, 20:45:41anketimizde çoğunluk 16 kişilik play - off usulüne göre yapılmasindan yana oyunu kullanmiş fakat uzun zamandir grup usulüne göre turnuva düzenlemiyorduk . isterseniz bu akşam bir değişikliğe gidelim beyler ne diyorsunuz . çoğunluk evet derse grup usulüne göre kuralari çekeceğim EVET ABİ ÇEK HADE BAŞLAYALIM madem bu kadar ısrar ediyorsunuz grup usulüne göre yapaliM
Alıntı yapılan: Hamza - 05 Şubat 2007, 20:45:41anketimizde çoğunluk 16 kişilik play - off usulüne göre yapılmasindan yana oyunu kullanmiş fakat uzun zamandir grup usulüne göre turnuva düzenlemiyorduk . isterseniz bu akşam bir değişikliğe gidelim beyler ne diyorsunuz . çoğunluk evet derse grup usulüne göre kuralari çekeceğim EVET ABİ ÇEK HADE BAŞLAYALIM
anketimizde çoğunluk 16 kişilik play - off usulüne göre yapılmasindan yana oyunu kullanmiş fakat uzun zamandir grup usulüne göre turnuva düzenlemiyorduk . isterseniz bu akşam bir değişikliğe gidelim beyler ne diyorsunuz . çoğunluk evet derse grup usulüne göre kuralari çekeceğim
Alıntı yapılan: Hamza - 05 Şubat 2007, 20:45:41anketimizde çoğunluk 16 kişilik play - off usulüne göre yapılmasindan yana oyunu kullanmiş fakat uzun zamandir grup usulüne göre turnuva düzenlemiyorduk . isterseniz bu akşam bir değişikliğe gidelim beyler ne diyorsunuz . çoğunluk evet derse grup usulüne göre kuralari çekeceğim hayırrr
Aga çek artık sıkılmaya basladım.
ya büyük sözü dinleyin 18.kez şampion oldm vardır bi bildigim play of yapın
hamza kardeşim konumuzla hiç alakası yok ama oyunsiteniz tool bar vardıya üstte basınca direk açılırodu oyunsiteniz bende silinmiş o aradım sitede bulamadım kardeş o link hangi bölümdeydi yaw