Alıntı yapılan: sony_harun - 07 Şubat 2007, 23:18:55heriki tarafada başarıalr arkadşalr bende az önce siteelr arasında 3.maçımı yaptım ondanda galip ayrıldım 3 te 3 yaptım inş daha iii yerler gelicez......helal olsun harun kardeşim . oyunsitenizi adına yakişir bir şekilde temsil etmeye devam ediyorsun .tebrik ederim. umarim bu organizasyonda hak ettiğimiz birinciliğe ulaşacağiz .
heriki tarafada başarıalr arkadşalr bende az önce siteelr arasında 3.maçımı yaptım ondanda galip ayrıldım 3 te 3 yaptım inş daha iii yerler gelicez......
Alıntı yapılan: gfb_sero - 07 Şubat 2007, 22:59:31Beyler benim acil çıkmam lazım k.bakmayın yarın sihirbaz ile yapıcam final maçını k.bakmayın herkeze ii gecler YUSUF YUSUF YUSUF YUSUF YUSUF YUSUF YUSUF YUSUF YUSUF NERDESİN KARDEŞİM GEL SENLE Bİ MAÇ YAPALIM Msjımı editleyen en adi cinconludur
Beyler benim acil çıkmam lazım k.bakmayın yarın sihirbaz ile yapıcam final maçını k.bakmayın herkeze ii gecler
Alıntı yapılan: sihirbaz - 07 Şubat 2007, 23:01:56Alıntı yapılan: gfb_sero - 07 Şubat 2007, 22:59:31Beyler benim acil çıkmam lazım k.bakmayın yarın sihirbaz ile yapıcam final maçını k.bakmayın herkeze ii gecler YUSUF YUSUF YUSUF YUSUF YUSUF YUSUF YUSUF YUSUF YUSUF NERDESİN KARDEŞİM GEL SENLE Bİ MAÇ YAPALIM Msjımı editleyen en adi cinconludur en adi cinconlu en adiiii sallasana sallasana mendilini erik GERETS kurtarsana ........lerini
GFB_SERO : 6 - 5 : SİHİRBAZ