Alıntı yapılan: rdgnblt - 27 Şubat 2007, 23:02:34Alıntı yapılan: MaS - 27 Şubat 2007, 22:33:32Alıntı yapılan: akyollu - 27 Şubat 2007, 17:44:18erdoğan uyuyo kardeşlerim okul onu çok yoruyo malum ) kendi skorunu hemen yazmış sizinkileri unutuvermiş napsın yaw çocuk sevindi bu hafta arada sizde sevindiriverin mas ve dark kardeşlerim hep benden beklemeyin HAKLISIN KARDEŞİM AMA ERDOĞAN ÇOK BÜYÜK KONUŞUP HAVA ATMASA SEVİNDİRECEM FAKAT ÖYLE YAPINCADA MALUM İÇİMDEN GELMİYO NEYSE SAHADA KONUŞMASINI ÖĞRENECEK YAVAŞ YAVAŞ BU İŞLERhazırlık maçlarının namalup ismi ben(arada bi yeniliyom) : ))turnuva maçlarında şanssızlık yaşayabiliyorum tabii ATMA RECEP DİN KARDEŞİZ
Alıntı yapılan: MaS - 27 Şubat 2007, 22:33:32Alıntı yapılan: akyollu - 27 Şubat 2007, 17:44:18erdoğan uyuyo kardeşlerim okul onu çok yoruyo malum ) kendi skorunu hemen yazmış sizinkileri unutuvermiş napsın yaw çocuk sevindi bu hafta arada sizde sevindiriverin mas ve dark kardeşlerim hep benden beklemeyin HAKLISIN KARDEŞİM AMA ERDOĞAN ÇOK BÜYÜK KONUŞUP HAVA ATMASA SEVİNDİRECEM FAKAT ÖYLE YAPINCADA MALUM İÇİMDEN GELMİYO NEYSE SAHADA KONUŞMASINI ÖĞRENECEK YAVAŞ YAVAŞ BU İŞLERhazırlık maçlarının namalup ismi ben(arada bi yeniliyom) : ))turnuva maçlarında şanssızlık yaşayabiliyorum tabii
Alıntı yapılan: akyollu - 27 Şubat 2007, 17:44:18erdoğan uyuyo kardeşlerim okul onu çok yoruyo malum ) kendi skorunu hemen yazmış sizinkileri unutuvermiş napsın yaw çocuk sevindi bu hafta arada sizde sevindiriverin mas ve dark kardeşlerim hep benden beklemeyin HAKLISIN KARDEŞİM AMA ERDOĞAN ÇOK BÜYÜK KONUŞUP HAVA ATMASA SEVİNDİRECEM FAKAT ÖYLE YAPINCADA MALUM İÇİMDEN GELMİYO NEYSE SAHADA KONUŞMASINI ÖĞRENECEK YAVAŞ YAVAŞ BU İŞLER
erdoğan uyuyo kardeşlerim okul onu çok yoruyo malum ) kendi skorunu hemen yazmış sizinkileri unutuvermiş napsın yaw çocuk sevindi bu hafta arada sizde sevindiriverin mas ve dark kardeşlerim hep benden beklemeyin
Mehmed kardeşim , daha önce de anlaştiğimiz gibi bu akşam 20.30 da seni hamachide bekliyor olacağim .
evet chakall elime klavyeyi verdi arkadaslar skorları acıklıyorum serkan 0:3 chakallchakall 8:0 serkan tbrkler cahkall kardeşim
Alıntı yapılan: Hamza - 28 Şubat 2007, 18:39:19Mehmed kardeşim , daha önce de anlaştiğimiz gibi bu akşam 20.30 da seni hamachide bekliyor olacağim .tamam kardeşim ben saat 20:15 itibariyle hamachide yim.
hamza aga mehmet hamachide sana mesaj atmışsanırım