4. ve 17. hafta karşılaşmalarinda tüm oyunsiteniz pes 4 ligi katilimcilarina gönülden başarilar diliyorum
tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.Alıntı yapılan: Hamza - 21 Şubat 2007, 23:22:524. ve 17. hafta karşılaşmalarinda tüm oyunsiteniz pes 4 ligi katilimcilarina gönülden başarilar diliyorum özellikle hamza çok sağol sen başarı diledin ya duan kabul olursa ben seni bu hafta yenecem o zaman bir yorum:yaw arkadaşlar benim bi arkadaşım dedi ki : Sizin bu ligde birbirlerini tanıyanlar vardır ve iyi oynayanlar diğerinin yerine oynayabilir nerden bileceksin ki dedi...bende dedim ben güveniyorum onlara ne de olsa bu oyun sonuçta kimse böyle bişey ypmaz dedim...haklıyımdır inş.bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar???
Alıntı yapılan: mehmetsen10 - 22 Şubat 2007, 19:57:00tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.Alıntı yapılan: Hamza - 21 Şubat 2007, 23:22:524. ve 17. hafta karşılaşmalarinda tüm oyunsiteniz pes 4 ligi katilimcilarina gönülden başarilar diliyorum özellikle hamza çok sağol sen başarı diledin ya duan kabul olursa ben seni bu hafta yenecem o zaman ben senin yerine oynayabilirim daha iyi olurr... aramızda 50 metre mesafe var bir yorum:yaw arkadaşlar benim bi arkadaşım dedi ki : Sizin bu ligde birbirlerini tanıyanlar vardır ve iyi oynayanlar diğerinin yerine oynayabilir nerden bileceksin ki dedi...bende dedim ben güveniyorum onlara ne de olsa bu oyun sonuçta kimse böyle bişey ypmaz dedim...haklıyımdır inş.bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar???ben halili tanıyorum yerine oynayabilirim yok be oyle bi olay olmaz heralde
tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.Alıntı yapılan: Hamza - 21 Şubat 2007, 23:22:524. ve 17. hafta karşılaşmalarinda tüm oyunsiteniz pes 4 ligi katilimcilarina gönülden başarilar diliyorum özellikle hamza çok sağol sen başarı diledin ya duan kabul olursa ben seni bu hafta yenecem o zaman ben senin yerine oynayabilirim daha iyi olurr... aramızda 50 metre mesafe var bir yorum:yaw arkadaşlar benim bi arkadaşım dedi ki : Sizin bu ligde birbirlerini tanıyanlar vardır ve iyi oynayanlar diğerinin yerine oynayabilir nerden bileceksin ki dedi...bende dedim ben güveniyorum onlara ne de olsa bu oyun sonuçta kimse böyle bişey ypmaz dedim...haklıyımdır inş.bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar???