Alıntı yapılan: Hamza - 10 Mart 2007, 22:48:49MAÇTAYİM LTF yazmayin senin nickin mi mas kardeşim ? HAMZA KARDEŞİM BENİM NİCKİM MAS AİRLİNES !!!BUGUN YAPTIK YAPTIK YOKSA HAFTA İÇİ BEN ONLİNE OLAMIYCAM BİR SONRAKİ HAFTAYA SARKACAK !EĞER BUGUN ONLİNE OLURSAN BEN HAMACHİDEYİM...
MAÇTAYİM LTF yazmayin senin nickin mi mas kardeşim ?
Alıntı yapılan: MaS - 11 Mart 2007, 19:32:42Alıntı yapılan: Hamza - 10 Mart 2007, 22:48:49MAÇTAYİM LTF yazmayin senin nickin mi mas kardeşim ? HAMZA KARDEŞİM BENİM NİCKİM MAS AİRLİNES !!!BUGUN YAPTIK YAPTIK YOKSA HAFTA İÇİ BEN ONLİNE OLAMIYCAM BİR SONRAKİ HAFTAYA SARKACAK !EĞER BUGUN ONLİNE OLURSAN BEN HAMACHİDEYİM...şu anda hamachideyim kardeşim . bağli olduğun ağlardan bir tanesinin adını ve şifresini verir misin , seni göremedim
Alıntı yapılan: Hamza - 11 Mart 2007, 22:10:45Alıntı yapılan: MaS - 11 Mart 2007, 19:32:42Alıntı yapılan: Hamza - 10 Mart 2007, 22:48:49MAÇTAYİM LTF yazmayin senin nickin mi mas kardeşim ? HAMZA KARDEŞİM BENİM NİCKİM MAS AİRLİNES !!!BUGUN YAPTIK YAPTIK YOKSA HAFTA İÇİ BEN ONLİNE OLAMIYCAM BİR SONRAKİ HAFTAYA SARKACAK !EĞER BUGUN ONLİNE OLURSAN BEN HAMACHİDEYİM...şu anda hamachideyim kardeşim . bağli olduğun ağlardan bir tanesinin adını ve şifresini verir misin , seni göremedim KARDEŞİM HEPSİNE BAĞLIYIM BEN PES4 ÜZERİNE OLAN FAKAT BEN SENİ GÖRÜYOR OLMAMA RAĞMEN YANINDA SARI IŞIK YANIYOR YANİ ERİŞİLEMİYOR SANA
Alıntı yapılan: MaS - 11 Mart 2007, 22:22:34Alıntı yapılan: Hamza - 11 Mart 2007, 22:10:45Alıntı yapılan: MaS - 11 Mart 2007, 19:32:42Alıntı yapılan: Hamza - 10 Mart 2007, 22:48:49MAÇTAYİM LTF yazmayin senin nickin mi mas kardeşim ? HAMZA KARDEŞİM BENİM NİCKİM MAS AİRLİNES !!!BUGUN YAPTIK YAPTIK YOKSA HAFTA İÇİ BEN ONLİNE OLAMIYCAM BİR SONRAKİ HAFTAYA SARKACAK !EĞER BUGUN ONLİNE OLURSAN BEN HAMACHİDEYİM...şu anda hamachideyim kardeşim . bağli olduğun ağlardan bir tanesinin adını ve şifresini verir misin , seni göremedim KARDEŞİM HEPSİNE BAĞLIYIM BEN PES4 ÜZERİNE OLAN FAKAT BEN SENİ GÖRÜYOR OLMAMA RAĞMEN YANINDA SARI IŞIK YANIYOR YANİ ERİŞİLEMİYOR SANA hamachide bulunan kişilerden sadece , ismi MAÇTAYİM LTF YAZMAYİN olan sarı renk yaniyor kardeş . o sensin sanirim ? MAS AİRLİNES !!! diye bir nick göremedim
son 3 gündür birbirmize hamachi üzerinden erişemiyoruz malesef kardeşim . modemlerimize ayni anda reset atalim istersen . bu şekilde düzelebilir
Alıntı yapılan: Hamza - 11 Mart 2007, 22:36:38son 3 gündür birbirmize hamachi üzerinden erişemiyoruz malesef kardeşim . modemlerimize ayni anda reset atalim istersen . bu şekilde düzelebilir KARDEŞİM ŞİMDİ ŞÖYLE BİŞEY DENEYELİM SEN SIMDI OYUNU KUR BURDAN HAZIR DE BANA BENDE SANA BAGLANMAYA CALISCAM WE8 UZERINDEN IP NI GÖREBILIYORUM NASILSA
Alıntı yapılan: MaS - 11 Mart 2007, 22:40:53Alıntı yapılan: Hamza - 11 Mart 2007, 22:36:38son 3 gündür birbirmize hamachi üzerinden erişemiyoruz malesef kardeşim . modemlerimize ayni anda reset atalim istersen . bu şekilde düzelebilir KARDEŞİM ŞİMDİ ŞÖYLE BİŞEY DENEYELİM SEN SIMDI OYUNU KUR BURDAN HAZIR DE BANA BENDE SANA BAGLANMAYA CALISCAM WE8 UZERINDEN IP NI GÖREBILIYORUM NASILSA olur kardeşim . hazir olduğumda yazacağim . bir yere ayrılma oke
ben hazirim kardeş , sen ?
Alıntı yapılan: Hamza - 11 Mart 2007, 22:43:45ben hazirim kardeş , sen ? BEN DE HAZIRIM KARDEŞİM HATTA BAĞLANDIM AMA WAİTİNG DEMESİNE RAĞMEN TIK YOK ! WE8 DE...