KARDEŞİM MÜSAİT OLDUĞUN ZAMAN HAMACHİYE Bİ GELİRMİSİN BEN MODEME RESET ATTIM BELKİ SORUNUMUZ DÜZELMİŞ OLUR VE BİRBİRİMİZİ GÖREBİLİRİZ İNŞ.
Alıntı yapılan: MaS - 18 Mart 2007, 15:29:14KARDEŞİM MÜSAİT OLDUĞUN ZAMAN HAMACHİYE Bİ GELİRMİSİN BEN MODEME RESET ATTIM BELKİ SORUNUMUZ DÜZELMİŞ OLUR VE BİRBİRİMİZİ GÖREBİLİRİZ İNŞ. haber vermen iyi oldu kardeşim . hemen geliyorum
HAMZA 2-0 MASMAS 3-0 HAMZA TEBRİK EDERİM HAMZA KARDEŞİM...
Alıntı yapılan: MaS - 18 Mart 2007, 16:41:21HAMZA 2-0 MASMAS 3-0 HAMZA TEBRİK EDERİM HAMZA KARDEŞİM...ellerine sağlik mas kardeşim . birbirinden zevkli iki karşılaşma oynadik . kalan maçlarinda başarilar diliyorum
Alıntı yapılan: Hamza - 18 Mart 2007, 16:47:14Alıntı yapılan: MaS - 18 Mart 2007, 16:41:21HAMZA 2-0 MASMAS 3-0 HAMZA TEBRİK EDERİM HAMZA KARDEŞİM...ellerine sağlik mas kardeşim . birbirinden zevkli iki karşılaşma oynadik . kalan maçlarinda başarilar diliyorum TEBRİKLER ARKADAŞLAR HAMZA KARDEŞ BİZDE WE8 MAÇIMIZI TAMAMLASAK
erdoğan 3dark 0dark 0erdoğan 1
mas kardeşim bu arada haftaya senne maçımız war ama ben 10 gün istanbuldayım izin kullandım we burda tatil yapıorum yani haftaya perşembe yapabiliriz maçlarımızı haberin olsun kardeşim...saygılar