Alıntı yapılan: _DeMoN_TR - 27 Ekim 2007, 18:41:56Alıntı yapılan: QJazzMan - 27 Ekim 2007, 18:39:08cemal ne adamsın varya kendini aldırmak içinneler yapıoysun 18 kişi yapmısın ya hem deturnuvayı grup yapmayı düşünüyodum ben bütk konuları açmıştım beni nie beklemediniz ya eet birde ben turnuwa yönetmek istedimde hep kendi girio ön plana cikmak istiosanki site onunmus gibi sorada ban ile tehdit ediyo ben kimseye iftira etmemkendim yasadim bunun bir dil iki dil bölelere görev verilior ya hamza abiyeyazik...bende baya bi süre sizlerleyim kimin nasil biri oldunu bilirim özellikleve TEK olarak gördügüm Kötü , Saygisiz , Kücük Düsürücü , Kendini Begenmisbirtek cemal'i gördüm bu MESAJIMI EDITLEYIP - SILMESSEN ADAMSIN !!BU SENIN FIKRIN .. ÜSTELIK SENDE KURAYI CEKTIGINDE BENIM ISMIMI YAZMISTIN KARDEŞ..BU KONU HAKKINDA BASKA MESAJ GORMEK ISTEMIYORUM ( YAZANLARIN MESAJI ANINDA SILINCEKTIR )...!
Alıntı yapılan: QJazzMan - 27 Ekim 2007, 18:39:08cemal ne adamsın varya kendini aldırmak içinneler yapıoysun 18 kişi yapmısın ya hem deturnuvayı grup yapmayı düşünüyodum ben bütk konuları açmıştım beni nie beklemediniz ya eet birde ben turnuwa yönetmek istedimde hep kendi girio ön plana cikmak istiosanki site onunmus gibi sorada ban ile tehdit ediyo ben kimseye iftira etmemkendim yasadim bunun bir dil iki dil bölelere görev verilior ya hamza abiyeyazik...bende baya bi süre sizlerleyim kimin nasil biri oldunu bilirim özellikleve TEK olarak gördügüm Kötü , Saygisiz , Kücük Düsürücü , Kendini Begenmisbirtek cemal'i gördüm bu MESAJIMI EDITLEYIP - SILMESSEN ADAMSIN !!
cemal ne adamsın varya kendini aldırmak içinneler yapıoysun 18 kişi yapmısın ya hem deturnuvayı grup yapmayı düşünüyodum ben bütk konuları açmıştım beni nie beklemediniz ya