caner torbaya girme turnuvaya berken yerine herkes hükmen yazacak
Sadece Fatihwade e başarılar dilerim inş. turnuvayı kazanırsın fatih
Alıntı yapılan: hanzer - 28 Ağustos 2007, 15:33:11caner torbaya girme turnuvaya berken yerine herkes hükmen yazacak Öle olabilir ama hamza ne der bilemiorum şimdi kararsız kaldım bide onun fikrini alalım ...!
Alıntı yapılan: PCaNeR - 28 Ağustos 2007, 14:22:11Sadece Fatihwade e başarılar dilerim inş. turnuvayı kazanırsın fatihBunu söyleyerek çok ayıp ettiğinin farkındasındır umarım ...!
Alıntı yapılan: Force23 - 28 Ağustos 2007, 16:53:26Alıntı yapılan: PCaNeR - 28 Ağustos 2007, 14:22:11Sadece Fatihwade e başarılar dilerim inş. turnuvayı kazanırsın fatihBunu söyleyerek çok ayıp ettiğinin farkındasındır umarım ...!caner olum bir kerede yedir ulan kendine artık dayanamıyorum lan yetti bana evde neler diyodun fatihwade ..... biri o çok .... demiyomuydun şimdi neden bu adam senin kıymetine bindi bize başarılar yokmu lan yetti
hamza yapma adam zamanında gelemsin onu yine alalım bu durumda 1 . yedek yoksa herkes hükmendişr
Alıntı yapılan: hanzer - 28 Ağustos 2007, 17:10:28hamza yapma adam zamanında gelemsin onu yine alalım bu durumda 1 . yedek yoksa herkes hükmendişrHükmen yazmak yerine canerin oynamasi daha iyi olur hanzer . girmesinin bir sakincasi yok
Alıntı yapılan: BALLACK - 28 Ağustos 2007, 17:37:23Alıntı yapılan: hanzer - 28 Ağustos 2007, 17:10:28hamza yapma adam zamanında gelemsin onu yine alalım bu durumda 1 . yedek yoksa herkes hükmendişrHükmen yazmak yerine canerin oynamasi daha iyi olur hanzer . girmesinin bir sakincasi yok Yani Bekonun yerine maç yapan arkadaşlardan da alabilirdik demek istedim ama girsede sorun olmaz ...
bence herkes hükmen yazsın caner bu yaptığına herkes şunu derDÖNEKLİK bir insanı ya sevmessin yada seversin tutarsın ama sen inki döneklik oldu haberin olsun