bırak emre çocuklarla uğraşmaktan yoruldum artık
big sana demedim mi çoluk çocuk seninsin diye anlayamadın mı hala çoluk çoçuk diyor kendini kastediyorsan dorusun hergün kendinle uğraşıyon gözünü rütbe bürümüş diyip kendi gözünü rütbe bürüyen kişilik
Alıntı yapılan: hanzer - 11 Eylül 2007, 16:14:41big sana demedim mi çoluk çocuk seninsin diye anlayamadın mı hala çoluk çoçuk diyor kendini kastediyorsan dorusun hergün kendinle uğraşıyon gözünü rütbe bürümüş diyip kendi gözünü rütbe bürüyen kişilikkendini benle kıyaslamaktan vazgeç.Bu sitede benim kariyerimin çeyreğini yaşamadın, hala .. yarıştırıyorsun fazla kıskanma koçum senden süper mod oluyosa benden en az yönetici olur
Alıntı yapılan: Big sexy - 11 Eylül 2007, 16:17:46Alıntı yapılan: hanzer - 11 Eylül 2007, 16:14:41big sana demedim mi çoluk çocuk seninsin diye anlayamadın mı hala çoluk çoçuk diyor kendini kastediyorsan dorusun hergün kendinle uğraşıyon gözünü rütbe bürümüş diyip kendi gözünü rütbe bürüyen kişilikkendini benle kıyaslamaktan vazgeç.Bu sitede benim kariyerimin çeyreğini yaşamadın, hala .. yarıştırıyorsun fazla kıskanma koçum senden süper mod oluyosa benden en az yönetici olur Naber Big
Alıntı yapılan: El_NiNo - 11 Eylül 2007, 16:18:49Alıntı yapılan: Big sexy - 11 Eylül 2007, 16:17:46Alıntı yapılan: hanzer - 11 Eylül 2007, 16:14:41big sana demedim mi çoluk çocuk seninsin diye anlayamadın mı hala çoluk çoçuk diyor kendini kastediyorsan dorusun hergün kendinle uğraşıyon gözünü rütbe bürümüş diyip kendi gözünü rütbe bürüyen kişilikkendini benle kıyaslamaktan vazgeç.Bu sitede benim kariyerimin çeyreğini yaşamadın, hala .. yarıştırıyorsun fazla kıskanma koçum senden süper mod oluyosa benden en az yönetici olur Naber Big iyidir yine çocuklarla uğraşıyoz
Alıntı yapılan: Big sexy - 11 Eylül 2007, 16:19:21Alıntı yapılan: El_NiNo - 11 Eylül 2007, 16:18:49Alıntı yapılan: Big sexy - 11 Eylül 2007, 16:17:46Alıntı yapılan: hanzer - 11 Eylül 2007, 16:14:41big sana demedim mi çoluk çocuk seninsin diye anlayamadın mı hala çoluk çoçuk diyor kendini kastediyorsan dorusun hergün kendinle uğraşıyon gözünü rütbe bürümüş diyip kendi gözünü rütbe bürüyen kişilikkendini benle kıyaslamaktan vazgeç.Bu sitede benim kariyerimin çeyreğini yaşamadın, hala .. yarıştırıyorsun fazla kıskanma koçum senden süper mod oluyosa benden en az yönetici olur Naber Big iyidir yine çocuklarla uğraşıyoz adamın mesajlarının yarısı zaten flood (hnzr)
Alıntı yapılan: kArtAl EmRe - 11 Eylül 2007, 16:20:39Alıntı yapılan: Big sexy - 11 Eylül 2007, 16:19:21Alıntı yapılan: El_NiNo - 11 Eylül 2007, 16:18:49Alıntı yapılan: Big sexy - 11 Eylül 2007, 16:17:46Alıntı yapılan: hanzer - 11 Eylül 2007, 16:14:41big sana demedim mi çoluk çocuk seninsin diye anlayamadın mı hala çoluk çoçuk diyor kendini kastediyorsan dorusun hergün kendinle uğraşıyon gözünü rütbe bürümüş diyip kendi gözünü rütbe bürüyen kişilikkendini benle kıyaslamaktan vazgeç.Bu sitede benim kariyerimin çeyreğini yaşamadın, hala .. yarıştırıyorsun fazla kıskanma koçum senden süper mod oluyosa benden en az yönetici olur Naber Big iyidir yine çocuklarla uğraşıyoz adamın mesajlarının yarısı zaten flood (hnzr)diğer yarısı ? senden okadar mesajda yok