Gönderen Konu: Adi - YALANCI > Hanzer !  (Okunma sayısı 4035 defa)

Çevrimdışı FabregaS

• Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • Puan 2519
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Adi - YALANCI > Hanzer !
« : 11 Eylül 2007, 15:55:06 »
Arkadaslar hanzerle bugun omffc 206 nın finalini yaptık hanzeri 4-1 yendim ve cok sinirlenmis bana,  bala mala yenmisim guya :D sonra cok sinirlendigi icin iddiasına bi maç yaptık, iddiada suydu : ben yenersem ,
Hanzer, Rütbesini bana verecek ve Ben Ona İmza Hazırlıcaktım 1 Haftalıgına, Adamı 4-1 yendim sonra dio :D "macta lag varmıs, ben hep lag yapmısım" sacma sapan sozler soyledi..

Bu adamı ne yapmak lazım simdi hem söz veriyo hemde sozunde durmuyo, Ayıp lan hanzer ayıp  >:(

http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=66813.new#new > actıgı konuda burda editleyip geri donusum kutusuna yollamıs..

!!! YALANCI HANZER !!!

Çevrimdışı FabregaS

• Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • Puan 2519
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Adi - YALANCI > Hanzer !
« Yanıtla #1 : 11 Eylül 2007, 16:00:35 »
Bu konuyu herkesin, hanzerin nasıl bir kisilige sahip oldugunu ogrenmesi icin actım...

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • MSN Messenger - tello_hazer1903@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Adi - YALANCI > Hanzer !
« Yanıtla #2 : 11 Eylül 2007, 16:00:59 »
KARDEŞİM SİNİRLİYDİM TEPEMİN  TASINI İYİCE ATTIRMIŞTIN KONUDA NE YAZIYORDU İMZASINA RÜTBE VARMIYDI ???  İMZAYIDA KOYMUYORUM  ÇÜNKÜ MAÇ ESNASINDA SENİN YAPTIĞIN ÇİRKİN HAREKETLER VE  EVET DEMON_TR_ İSTERSEN GEL YİĞİTE SORALIM LAG YARATIP SÜREKLİ MAÇI ALMAYI HEDEFLİYORSUN SANTRADA GERİ PAS ATMADAN SAHAMA GEÇİYORSUN VE SONRADA 1 GOL ATTIN BENİM SAHAM DA ORTA SAHAYI GEÇMEDEN Q+W YAPIYORSUN KALECİ İLE A YAPIYORSUN BU KARŞILAŞMAAYI ÖYLE BÖYLE YENİYORSUN EEE??? SÖYLE BAKALIM VİCDANIN GÖNLÜN RAHATMI RAHATSA SİTEDEN ÇEKİLİYORUM VE RÜTBEYİ  VERİYORUM  ARTIK YETER HEP BİZ ALTTAN ALIYORUZ TEPEMİZE ÇIKTINIZ AMA YETTİ BENİMDE SINIRIM VAR Bİ NOKTADAN SORA PATLAYABİLİRİM

İMZASINA AÇMIŞIM SEN RÜTBE DİYORSUN BU NASIL İŞ SAVUNURKEN KENDİNİ İYİ DÜŞÜN BÖYLE ABUK SUBUK KONUALRLA MİLLETİN KAFASINI KARIŞTIRIP SAÇMA SAPANAK SALAK KONUALRI AÇMA

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Adi - YALANCI > Hanzer !
« Yanıtla #3 : 11 Eylül 2007, 16:02:32 »
Bu konuyu herkesin, hanzerin nasıl bir kisilige sahip oldugunu ogrenmesi icin actım...
ÇILDIRTÇANMI OLUM SEN BENİ MSNDE GELMİŞ A....Q FELAN FİLAN KİMSİN SEN OLUM SENDEN 1 YAŞ BÜYĞÜM ALTTAN ALIYOM YOK SİTEDE SENDEN ESKİYİM  BENDE SENDEN ESKİYİM OLUM GELİP BANA HAVA TASLAMA KÜFÜR DE ETME ADAM GİBİ SİTEDE YA DUR YADA DUR  ;D

İSTEMİYORSANIZ GİDERİZ OLUM Hİ ÇSORUN DEĞİL

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
Adi - YALANCI > Hanzer !
« Yanıtla #4 : 11 Eylül 2007, 16:03:05 »
zaten biliyorum emre kafanı yorma  ;)

Çevrimdışı FabregaS

• Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • Puan 2519
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Adi - YALANCI > Hanzer !
« Yanıtla #5 : 11 Eylül 2007, 16:04:55 »
KARDEŞİM SİNİRLİYDİM TEPEMİN  TASINI İYİCE ATTIRMIŞTIN KONUDA NE YAZIYORDU İMZASINA RÜTBE VARMIYDI ???  İMZAYIDA KOYMUYORUM  ÇÜNKÜ MAÇ ESNASINDA SENİN YAPTIĞIN ÇİRKİN HAREKETLER VE  EVET DEMON_TR_ İSTERSEN GEL YİĞİTE SORALIM LAG YARATIP SÜREKLİ MAÇI ALMAYI HEDEFLİYORSUN SANTRADA GERİ PAS ATMADAN SAHAMA GEÇİYORSUN VE SONRADA 1 GOL ATTIN BENİM SAHAM DA ORTA SAHAYI GEÇMEDEN Q+W YAPIYORSUN KALECİ İLE A YAPIYORSUN BU KARŞILAŞMAAYI ÖYLE BÖYLE YENİYORSUN EEE??? SÖYLE BAKALIM VİCDANIN GÖNLÜN RAHATMI RAHATSA SİTEDEN ÇEKİLİYORUM VE RÜTBEYİ  VERİYORUM  ARTIK YETER HEP BİZ ALTTAN ALIYORUZ TEPEMİZE ÇIKTINIZ AMA YETTİ BENİMDE SINIRIM VAR Bİ NOKTADAN SORA PATLAYABİLİRİM

İMZASINA AÇMIŞIM SEN RÜTBE DİYORSUN BU NASIL İŞ SAVUNURKEN KENDİNİ İYİ DÜŞÜN BÖYLE ABUK SUBUK KONUALRLA MİLLETİN KAFASINI KARIŞTIRIP SAÇMA SAPANAK SALAK KONUALRI AÇMA

Ne dion olm sen hamachide 2 kez soyledin, rutbeni bana vercektin yalancısın olm iste yalancı , Sen macta o bugları yaptıgın icin bende sana o bugları yaptım tmm mı !  >:(

Patlarsanda patla cokta umrumda git defol siteden senin gibiler bu siteye hic yakısmıyor dogrusu..

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Adi - YALANCI > Hanzer !
« Yanıtla #6 : 11 Eylül 2007, 16:05:34 »
zaten biliyorum emre kafanı yorma  ;)

;)

Çevrimdışı FabregaS

• Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • Puan 2519
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Adi - YALANCI > Hanzer !
« Yanıtla #7 : 11 Eylül 2007, 16:06:24 »
ÇILDIRTÇANMI OLUM SEN BENİ MSNDE GELMİŞ A....Q FELAN FİLAN KİMSİN SEN OLUM SENDEN 1 YAŞ BÜYĞÜM ALTTAN ALIYOM YOK SİTEDE SENDEN ESKİYİM  BENDE SENDEN ESKİYİM OLUM GELİP BANA HAVA TASLAMA KÜFÜR DE ETME ADAM GİBİ SİTEDE YA DUR YADA DUR  ;D

İSTEMİYORSANIZ GİDERİZ OLUM Hİ ÇSORUN DEĞİL

SENİN BANA ETTİGİN KUFURLERİN YANINDA BENİMKİLER " 0 " :D ve ben herkese kolay kolay kufur etmem, hamachide ben sana hic kufur etmedim hep sen bana ettin, kendi yaptıklarını hic soylemion :D

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Adi - YALANCI > Hanzer !
« Yanıtla #8 : 11 Eylül 2007, 16:06:59 »

Ne dion olm sen hamachide 2 kez soyledin, rutbeni bana vercektin yalancısın olm iste yalancı , Sen macta o bugları yaptıgın icin bende sana o bugları yaptım tmm mı !  >:(

Patlarsanda patla cokta umrumda git defol siteden senin gibiler bu siteye hic yakısmıyor dogrusu..

KENDİ KENDİNİ BATIRIYORSUN BUG YAPTIM DİYORSUN SORA LAG YAPIYORSUN BÖLE BİR MAÇ NASIL GEÇERLİ OLABİLİR ONU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM RÜTBE İLE İLGİLİ  DEĞİL AMA MSNDE GEÇMİŞTEN BİRAZ SORA YAPTIĞIN ARTİSLİKLERİ ATACAĞIM BÜTÜN SİTE GÖRSÜN SENDE RÜTBE OLAYINI ATARMISIN BENİM

Çevrimdışı FabregaS

• Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • Puan 2519
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Adi - YALANCI > Hanzer !
« Yanıtla #9 : 11 Eylül 2007, 16:09:21 »

KENDİ KENDİNİ BATIRIYORSUN BUG YAPTIM DİYORSUN SORA LAG YAPIYORSUN BÖLE BİR MAÇ NASIL GEÇERLİ OLABİLİR ONU ANLATMAYA ÇALIŞIYORUM RÜTBE İLE İLGİLİ  DEĞİL AMA MSNDE GEÇMİŞTEN BİRAZ SORA YAPTIĞIN ARTİSLİKLERİ ATACAĞIM BÜTÜN SİTE GÖRSÜN SENDE RÜTBE OLAYINI ATARMISIN BENİM

:D ne kadar s.laksın yaa, Ya big soyle dostum ben hic laglı oynadımmı sizinle mac yaparken, bu adam ne diyor yaa, defol git olm siteden huzursuzluk cıkarmaktan baska bisi yaptıgın yok

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
Adi - YALANCI > Hanzer !
« Yanıtla #10 : 11 Eylül 2007, 16:10:47 »
bırak emre çocuklarla uğraşmaktan yoruldum artık  :)

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Adi - YALANCI > Hanzer !
« Yanıtla #11 : 11 Eylül 2007, 16:14:41 »
big sana demedim mi çoluk çocuk seninsin diye anlayamadın mı hala çoluk çoçuk diyor kendini kastediyorsan dorusun hergün kendinle uğraşıyon gözünü rütbe bürümüş diyip kendi gözünü rütbe bürüyen kişilik