Gönderen Konu: Anlamıyorum...  (Okunma sayısı 2011 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Anlamıyorum...
« Yanıtla #12 : 14 Mayıs 2007, 23:18:20 »
Hamza Bende Şöyle Düşünüyorum Duyurular Bölümüne Sadece Yöneticilerin Yaptığı Duyurular Olsun Diğer Gereksizleri Sohbet Bölümüne Taşıyalım.. ve ayrı bir forum açalım sizden duyurular diye...

yukarida da söylediğim gibi duyurular bölümünü diğer üyelerimize kapatmak doğru olmaz bana kalırsa . bizden başkalari da bu bölümde yeni topicler açabilsin fakat bundan böyle yeni konu açarken onlardan açacaklari topiclerin duyurular bölümüyle alakali olup olmadiklarina dikkat etmelerini istiyeceğiz . yukarida vermiş olduğum linkteki gibi konular açilir ise bu konulari ilgili bölümlere taşiriz

Senceru

• Ziyaretçi
Anlamıyorum...
« Yanıtla #13 : 15 Mayıs 2007, 14:42:34 »
valal sen bilrsin... :) farketmez benim için..

Çevrimdışı sinyordemir

• 2. SINIF UYE
  • Puan 257
    • MSN Messenger - gurkandemir511@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Anlamıyorum...
« Yanıtla #14 : 16 Mayıs 2007, 21:00:45 »
cnm kardeşim ben ne zmn duyuuru yaptım ? bak siz çok olmaya başladınız hamzaa sus dedi diye susuyorum sbrım taşıyo...orda burda laf sokup durmayın..
YA ASIL SEN ÇOK OLAMYA BAŞLADIN KARDEŞ YAW NE DİYON SEN ? LAFLARINA DİKKAT ET

Senceru

• Ziyaretçi
Anlamıyorum...
« Yanıtla #15 : 16 Mayıs 2007, 21:02:45 »
cnm kardeşim ben ne zmn duyuuru yaptım ? bak siz çok olmaya başladınız hamzaa sus dedi diye susuyorum sbrım taşıyo...orda burda laf sokup durmayın..
YA ASIL SEN ÇOK OLAMYA BAŞLADIN KARDEŞ YAW NE DİYON SEN ? LAFLARINA DİKKAT ET

Hamza... Üzgünüm Ama Banlıyorum... Sen Cezasını Vericem Demiştin Ama Hiç Bir Şey Yapmadın Bırak 1 Hafta Banlı Kalsın... Açarsan Eyw Ama Açma Bence Yeter... Konu Geçeli 3 Gün Olmuş... Adam Ordan Gelip ORtalığı Karıştırmak İçin Uğraşıyo...

Senceru

• Ziyaretçi
Anlamıyorum...
« Yanıtla #16 : 16 Mayıs 2007, 21:51:30 »
MasumTilki'ye 3 Gün Ban Atılmıştır... Hamza'nın Bilgisi Dahilinde... ;)

Bir Dahakine Süresiz Atıcam... ;)