Gönderen Konu: Anlamıyorum...  (Okunma sayısı 2009 defa)

Senceru

• Ziyaretçi
Anlamıyorum...
« : 13 Mayıs 2007, 23:33:09 »
Anlamıyorum Duyurular Bölümünde Siteyle İlgili Duyurular Olur...Millet Her Bulduğu Şeyi Duyurular Bölümüne Yazıyor Forum Kullanmayı Öğrenin Arkadaşlar... Hamza Sende Uygun Görürsen Duyurular Bölümüne Yazma Yetkisi 3 Kişi Nin Olsun Sen,Ben ve Yılmaz'da.. + Yarından İtibaren Bütün Gereksiz Konuları Sohbet Bölümüne Gönderiym.. Mesaj Yaz ;)

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
Anlamıyorum...
« Yanıtla #1 : 13 Mayıs 2007, 23:35:44 »
abi bence dogru boş konular çok var komik duruyor bazen hamzayı mnseye çagırılıolar  :D  felan saçma sapan konuları yazıolar  :)   taşınsın bence !
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
Anlamıyorum...
« Yanıtla #2 : 13 Mayıs 2007, 23:36:23 »
BENCE GEREGI YOK ISTIYEN HER KONU HAKKINDA DUYURU YAPABILSIN ;) FORUM DUYURULARI SITENIN UST TARAFINDA YAPILIYO NEDE OLSA ..!  ;) ;)

Senceru

• Ziyaretçi
Anlamıyorum...
« Yanıtla #3 : 13 Mayıs 2007, 23:37:17 »
Duyurular Bölümünün Altına Dikkat Edersen Sitemizle İlgili Duyurular Diyor ;) eğer duyuru bölümü istiyorsa millet Sizden Duyurular Bölümüde Açabiliriz.. :)

Çevrimdışı yilmazb

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 10
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Anlamıyorum...
« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2007, 15:19:19 »
Duyuruları yönetim ekibine bağlı olarak veya bilgilendirilerek yapılmalıdır. Duyuruyu yapan kişinin duyuru süresi dolduğunda konuyu silmesi gereklidir yada yerini değiştirmelidir ki duyurularda sadece aktif başlıklar kalsın. Konu hakkında beraber oturup konuştuktan sonra gerekli bilgilendirmeyi yapalım.

Senceru

• Ziyaretçi
Anlamıyorum...
« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2007, 15:22:04 »
evet hamzadaa gelsin... konuşup bilgilendirelim böle çok düzensiz oluyo..

Çevrimdışı -Qlv-

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1008
  • Wasp
    • Profili Görüntüle
    • YOK A...Q
Anlamıyorum...
« Yanıtla #6 : 14 Mayıs 2007, 19:25:47 »
Hyr.O zaman sende duyuru yapma sencer.Hamza Abi Ve Diğer Admin yapsın ;)

Senceru

• Ziyaretçi
Anlamıyorum...
« Yanıtla #7 : 14 Mayıs 2007, 20:30:58 »
cnm kardeşim ben ne zmn duyuuru yaptım ? bak siz çok olmaya başladınız hamzaa sus dedi diye susuyorum sbrım taşıyo...orda burda laf sokup durmayın..

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
Anlamıyorum...
« Yanıtla #8 : 14 Mayıs 2007, 20:43:11 »
cnm kardeşim ben ne zmn duyuuru yaptım ? bak siz çok olmaya başladınız hamzaa sus dedi diye susuyorum sbrım taşıyo...orda burda laf sokup durmayın..

:D :D :D :D :D

Senceru

• Ziyaretçi
Anlamıyorum...
« Yanıtla #9 : 14 Mayıs 2007, 20:43:50 »
 ;D ;D ;D ;D ;D

fıtık ettiler beni cemal im  ;D

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Anlamıyorum...
« Yanıtla #10 : 14 Mayıs 2007, 22:44:26 »
Anlamıyorum Duyurular Bölümünde Siteyle İlgili Duyurular Olur...Millet Her Bulduğu Şeyi Duyurular Bölümüne Yazıyor Forum Kullanmayı Öğrenin Arkadaşlar... Hamza Sende Uygun Görürsen Duyurular Bölümüne Yazma Yetkisi 3 Kişi Nin Olsun Sen,Ben ve Yılmaz'da.. + Yarından İtibaren Bütün Gereksiz Konuları Sohbet Bölümüne Gönderiym.. Mesaj Yaz ;)

siteyi ilk kurduğum günlerde duyurular bölümünün altina " sitemizle ilgili duyurlar " tanımlamasini yapmiştim fakat gün geçtikçe duyurular bölümümüz sadece site ile ilgili değil, tüm güncel konularla ilgili topicler içermeye başladi .

benim fikrim , duyurular bölümüne sadece topic açmak için belli başlı üyeleri yetkili kılmak yerine üyelerimizi duyurular bölümüne nasil konu açacağina dair bilgilendirelim . örnek vermek gerekirse aşağidaki linke bakarsaniz http://www.oyunsiteniz.info/forum/index.php?topic=24478.0 duyurular bölümünde açilmamasi gereken bir konu olduğunu göreceksiniz. bu gibi topicleri bundan sonra duyurular bölümü içerisinde açildiğini görecek olursam ilgili yerlere taşiyacağim . fakat duyurular bölümümüzü sadece yönetim kurulunda bulunan üyelerimize açip bölüm içerisinde yalnizca site ile ilgili değil , çok aşıraya kaçilmadikça güncel hayattaki gelişmelerin konu edilmesine izin verebiliriz diye düşünüyorum

Senceru

• Ziyaretçi
Anlamıyorum...
« Yanıtla #11 : 14 Mayıs 2007, 23:11:03 »
Hamza Bende Şöyle Düşünüyorum Duyurular Bölümüne Sadece Yöneticilerin Yaptığı Duyurular Olsun Diğer Gereksizleri Sohbet Bölümüne Taşıyalım.. ve ayrı bir forum açalım sizden duyurular diye...