Sizde böle şerefiz gücü anca hacklere filan yeten korkaklara dikkat edin sokakta görür senin ebesini becerin ve [email protected] oç msn adreslerine şifre vermeyin siteyi hackleyemeyince başka yollara başvuruor dikkat edin !!
Alıntı yapılan: Force23 - 11 Ağustos 2007, 22:00:26Sizde böle şerefiz gücü anca hacklere filan yeten korkaklara dikkat edin sokakta görür senin ebesini becerin ve [email protected] oç msn adreslerine şifre vermeyin siteyi hackleyemeyince başka yollara başvuruor dikkat edin !!birak şu lamer - hacker ayrimini bak vala ben ciddiyimhamza abiye sorun . onunda cuma aşiretinden adamlari var vallahi en az 5000 kişi . çok pis kan çıkarrr yemin ederim
Alıntı yapılan: Crime - 11 Ağustos 2007, 21:59:36Alıntı yapılan: Force23 - 11 Ağustos 2007, 21:55:36Lamer olm işte geçende benim şifreyi istedi g*toş bende yemedim tabi şerefiz milleti kendi gibi lamer ve aptal sanıor olm kendine gel tamam mı nadir piçero bey olum yemin ederim siteye bundan sonra bir şey olursa mardindan 5000 kişilik aşireti çağiririm . senin belani sikerler olummmvallahi kan çıkar hiç şakam yokkk Açık adresimi versem kapıma dahi yanaşamazsın Ülkücüler siktimi sizi ??
Alıntı yapılan: Force23 - 11 Ağustos 2007, 21:55:36Lamer olm işte geçende benim şifreyi istedi g*toş bende yemedim tabi şerefiz milleti kendi gibi lamer ve aptal sanıor olm kendine gel tamam mı nadir piçero bey olum yemin ederim siteye bundan sonra bir şey olursa mardindan 5000 kişilik aşireti çağiririm . senin belani sikerler olummmvallahi kan çıkar hiç şakam yokkk Açık adresimi versem kapıma dahi yanaşamazsın Ülkücüler siktimi sizi ??
Lamer olm işte geçende benim şifreyi istedi g*toş bende yemedim tabi şerefiz milleti kendi gibi lamer ve aptal sanıor olm kendine gel tamam mı nadir piçero bey
Alıntı yapılan: Crime - 11 Ağustos 2007, 22:02:23Alıntı yapılan: Force23 - 11 Ağustos 2007, 22:00:26Sizde böle şerefiz gücü anca hacklere filan yeten korkaklara dikkat edin sokakta görür senin ebesini becerin ve [email protected] oç msn adreslerine şifre vermeyin siteyi hackleyemeyince başka yollara başvuruor dikkat edin !!birak şu lamer - hacker ayrimini bak vala ben ciddiyimhamza abiye sorun . onunda cuma aşiretinden adamlari var vallahi en az 5000 kişi . çok pis kan çıkarrr yemin ederim Çıkarsa Çıksın lan Ben ordada Korum !!
Lan aşireti çağırmana ne gerek var böle korkaklara 10 yaşındaki çocuğu yolla belasını siker . götü hackden başka bişeye yemior şimdi . git bu siteden bidaha da uğraşma yoksa biz biliriz sana yapcağımızı.Siteden atıldın diye kendine yediremion tabi adam olaydında kendini banlatmasaydın senin gibi adamları sokakda görürüz olm böle sanal alem kralı ayakları ile deil
Sonra nadirin göt deliğine silahı dayarlar hacki görün sonra hayatının hackini öğrenirsin sana faydası olur