Gönderen Konu: Cenneti hak ettiğinizi düşünüyor musunuz?  (Okunma sayısı 3180 defa)

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle
Cenneti hak ettiğinizi düşünüyor musunuz?
« Yanıtla #24 : 16 Eylül 2007, 17:21:56 »
abi bu izmirli  harbiden

Edit BY Jakob
abi bu izmirli  harbiden

Edit BY Jakob
ne demek lan bu gerisini gtr sene furkan ne yazdı bu buraya küfür mü yazdı
Bizler futbolun deil BEŞİKTAŞI n arkasındayız  bırakın futbolu misket oynasa bile BEŞİKTAŞ taraftarıyız  

Küfüre karşıyız çünkü BEŞİKTAŞ lıyız.Futbol barıştır.Futbol kardeşiliktir.Herşeyin üstüne çekelim bir kemer ama son bir kez YAR..MI YE fener

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
« Yanıtla #25 : 16 Eylül 2007, 17:22:14 »
oke

Çevrimdışı Diego

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9702
    • MSN Messenger - Diego@oyunsieniz.com
    • Yahoo Instant Messenger  - furkankirik@yahoo.com.tr
    • Profili Görüntüle
    • GencMerkez
« Yanıtla #26 : 16 Eylül 2007, 20:43:19 »
abi bu izmirli  harbiden

Edit BY Jakob
abi bu izmirli  harbiden

Edit BY Jakob
boşver tatsızlık çıkmasın

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 17 Eylül 2007, 18:07:16 »
abi bu izmirli  harbiden

Edit BY Jakob
abi bu izmirli  harbiden

Edit BY Jakob
boşver tatsızlık çıkmasın
p.m at kim bu bana ne dio onu sölesen küfürse onla konuşalım bi durduk yere kime küfredio
Bizler futbolun deil BEŞİKTAŞI n arkasındayız  bırakın futbolu misket oynasa bile BEŞİKTAŞ taraftarıyız  

Küfüre karşıyız çünkü BEŞİKTAŞ lıyız.Futbol barıştır.Futbol kardeşiliktir.Herşeyin üstüne çekelim bir kemer ama son bir kez YAR..MI YE fener

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 22 Eylül 2007, 19:01:55 »
BU ANKETİ GÖRÜNCE NASIL MÜSLÜMAN OLDUĞUMUZU ANLADIM.LAN KLAVUZ SEN DALGA MI GEÇİYORSUN YAZIKLAR OLSUN CENNETE,CEHENNEME KİMSE GİDECEĞİNİ BİLEMEZ.

ALİMLERDEN BİLMEM TANIRMISIN BEDİÜZZAMAN,MEVLANA,GEYLANİ HAZRETLERİ BİLE EMİN DEĞİLDİ CENNETE GİDECEĞİNDEN SEN TUTUP ANKET AÇIYORSUN ÜSTELİK DALGA GEÇİYORSUN
YOK CENNET CEHENNEM DİYE BİŞEY YOKTUR.

SANA SADECE ŞUNU DİYORUM BU ANKETİ AÇARKEN HİÇMİ DÜŞÜNMEDİN YAZIKLAR OLSUN

ABDULLAH,HAMZA KİM VARSA YETKİLİ LÜTFEN KONUYU KİTLEMESİ YADA TAŞIMASIN DİREK KALDIRSIN :(
>:(
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı izmirli2

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2548
  • karakartal
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 22 Eylül 2007, 19:13:34 »
bencede cemile katılıorum onun için konu locked  :-X

Çevrimdışı -Qlv-

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1008
  • Wasp
    • Profili Görüntüle
    • YOK A...Q
« Yanıtla #30 : 26 Eylül 2007, 22:32:48 »
Bana bak bi rütben war diye bana lan diye hitap edemezsin ben istediğim konuyu açarım kimseyi bağlamaz.

LeGeND-MæN

Sözüm sanadır...

Çevrimdışı FeaRLeSs

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2731
    • MSN Messenger - tello_hazer1903@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #31 : 26 Eylül 2007, 22:38:15 »
katılıyorum legand mean

Çevrimdışı pisikopatkatil

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan -3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 27 Eylül 2007, 20:26:32 »
BEYLER BU KONU ÇOK ÖNEMLİ ,

Öncelikle bir şey demek istiyorum efendimiz (sav) bir sözünde , Allah ın rahmeti olmazsa ben bile cennete giremezdim buyuruyor , yani Allah ın Rahmeti olmazsa cennet hepimiz için imkansız ancak Allah yolunda alıp Allah yolunda verip , Allah yolunda yiyip , Allah  yolunda içip , islamın şartlarını yerine getirdiğimiz zaman inşaallah hepimiz gireriz cennete , Allah katında bize göre kolay işler çok sevap olabilir , örn. Kuranda yazan ayete göre bir kadın ayakkabısına su doldurarak ( yanlış hatırlıyor olabilirim ) susuz köpeğe su vererek cenneti kazanmış .Yani Allah ın Rahmetinden ümit kesilmez , bide şu bütün müslümanlar cennete gidecek konusu hakkında bir şey demek istiyorum , bütün müslümanlar cennete gidecek ancak biz oraya GERÇEK BİR MÜSLÜMAN OLARAK GİDEBİLECEK MİYİZ ?? eğer sağlam , halis bir imanımız varsa inşaallah , ancak öbür tarafa gittiğimizde şeytan ölmeden önce kandırıp imanımızı elinden alma meselesi de var , öldüğün anlarda insanlar çok susarmış ( ayete göre sanırsam ) ve şeytan başka bir kılıkta gelip sen bana imanını ver ben sana suyu vereyim der , imanı sağlam olan insanlar imanını şeytana kaptırmaz iken imanı sağlam olmayan insanlar öbür tarafa müslüman gidemiyo olabilirler o yüzden şu mübarek ramazanda çok çalışalım çok ibadet edelim cenneti kazanma yolunda çaba harcayalım beyler ,imanın sağlam olması için islamın bütün şartlarını Allah rızası için çok içteeenn bir şekilde yapmak gerek , hadi beyler mübarek ramazanda çalışalım gayret edelim ....

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 27 Eylül 2007, 20:52:39 »
Bana bak bi rütben war diye bana lan diye hitap edemezsin ben istediğim konuyu açarım kimseyi bağlamaz.

LeGeND-MæN

Sözüm sanadır...

ne rütbesi olm ne diyorsun sen ben 1.sınıf üyede olsam adminde olsam sana istediğimi derim sen kimsin a___q bana akıl veriyon..sen git sütünü iç yerinden bana sanal alemde kafa tutma
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...