Alıntı yapılan: BALLACK - 31 Temmuz 2007, 22:45:34abdullah , yasaklama playboyu . yarin 16.30 da madonun önüne gelemediği zaman hangi bahaneyi uyduracağini merak ediyorum ii tamam yasagını açıyom
abdullah , yasaklama playboyu . yarin 16.30 da madonun önüne gelemediği zaman hangi bahaneyi uyduracağini merak ediyorum
Alıntı yapılan: ByKiLaVuZ - 31 Temmuz 2007, 22:40:45Alıntı yapılan: playboyturk - 31 Temmuz 2007, 22:37:39hadı erkek olan gelsın msn neye camımı acım da görün nasıl oldugumu ben warım wer adresini al ekle lan hadı hemen maskeli.13@hotmail.com benım yasım 33 ordakı maskelı 13 sayısı gır gır ıcın dır !!!!!
Alıntı yapılan: playboyturk - 31 Temmuz 2007, 22:37:39hadı erkek olan gelsın msn neye camımı acım da görün nasıl oldugumu ben warım wer adresini
hadı erkek olan gelsın msn neye camımı acım da görün nasıl oldugumu
Walla adamı bekliyoruz bakalım sözüne sadıkmıymış 16:30 da mado da buluşacaklar adam tam bi komediydi ya adam adminlik istior biz adamla dalha geçior farkında deil hamza abide geğik olsun die banlamadı
muhahaha güzel geyik olmuş lan diyarbakırda bizim aşiretler var yerini söylesin basalım hemen