Alıntı yapılan: BALLACK - 01 Ağustos 2007, 12:38:57Alıntı yapılan: Force23 - 01 Ağustos 2007, 12:33:37Walla adamı bekliyoruz bakalım sözüne sadıkmıymış 16:30 da mado da buluşacaklar adam tam bi komediydi ya adam adminlik istior biz adamla dalha geçior farkında deil hamza abide geğik olsun die banlamadı bırakn ya bi de bana evim yakin söz gelecem diyor . madonun önünde binlerce insan var . sanki görünce taniyacak beni ayrıca ip adresinden nerede oturduğuna baktim . kendisi şu anda diyarbakirda neredeee walla ben d.bakırda oturuom
Alıntı yapılan: Force23 - 01 Ağustos 2007, 12:33:37Walla adamı bekliyoruz bakalım sözüne sadıkmıymış 16:30 da mado da buluşacaklar adam tam bi komediydi ya adam adminlik istior biz adamla dalha geçior farkında deil hamza abide geğik olsun die banlamadı bırakn ya bi de bana evim yakin söz gelecem diyor . madonun önünde binlerce insan var . sanki görünce taniyacak beni ayrıca ip adresinden nerede oturduğuna baktim . kendisi şu anda diyarbakirda
Walla adamı bekliyoruz bakalım sözüne sadıkmıymış 16:30 da mado da buluşacaklar adam tam bi komediydi ya adam adminlik istior biz adamla dalha geçior farkında deil hamza abide geğik olsun die banlamadı
Osc Çizik Üye
Sağlik ocaği caddesi 82.sokak
LAN ADAMI KAMYON CARPMISTAN BETER ETMISSINZ SU AN Bİ KÖŞEDE AĞLIYODUR GARİPİPİM
Alıntı yapılan: BALLACK - 01 Ağustos 2007, 13:49:35Sağlik ocaği caddesi 82.sokak HMMM ADAM KADIN DOKTORU FLN OLMASIN
al ekle lan hadı hemen maskeli.13@hotmail.com benım yasım 33 ordakı maskelı 13 sayısı gır gır ıcın dır !!!!!
hamza fazla 50 ytl n var mı