Gönderen Konu: Nedir Bu Ya.... ?  (Okunma sayısı 493 defa)

Çevrimdışı HaruN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 5473
  • + 18
    • Profili Görüntüle
Nedir Bu Ya.... ?
« : 10 Temmuz 2007, 20:56:52 »
lan since nasıl posta koymuş adam sana  :D

aga buglar yasaklansın bunların hepsi uygun bence ama santrada geri pas verme olayı olmasada olur onun dışında kalsın bunlar /b]
MY GAME İS FAİR PLAYYY !

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Nedir Bu Ya.... ?
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2007, 20:57:12 »
bırak bakalım... nereye kadar gidicekkk dostmmm akıllı olmanı tavsiye ediyorum 13 bin msj ına yazık olucak ;) adam gibi burdaa görüşümüzü belirtiyoruzzz eski üyelerdenim ben yeni üyelik aldm hamza tanır beni ;) sorarsın anlatır... burda yetki alanın bi tarafları kalkıyo...

tmm tanıdım bossun..sende dikkat et bir tarafı kalkıyo malkıyo yetki için olsaydı oooo.kaç msjım var hala site moduyum...13 bin msjıma yazık olmaz ben burda msj değil paylaşım,oyunsiteniz için varım... ;)

boss kim ?... bak dostm... seni mod yapanda kabahat saygılı ol rahatınız bozmıym..

BEN BÜYÜKLERİME SONUNA DEK SAYGIMI GÖSTERİRİM AMA BANA LAF EDİPTE,BANA SAYGISIZLIK YAPANA BENDE YAPARIM HADİ BANLA BAKALIM SİTEDEN YANINA KALIRMI SANIYON BANA YANLIŞ YAPANI BENDE YAPARIM KASE MİYİM OLM BEN
>:( >:( >:(
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Since1903

• Ziyaretçi
Nedir Bu Ya.... ?
« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2007, 20:58:15 »
bırak bakalım... nereye kadar gidicekkk dostmmm akıllı olmanı tavsiye ediyorum 13 bin msj ına yazık olucak ;) adam gibi burdaa görüşümüzü belirtiyoruzzz eski üyelerdenim ben yeni üyelik aldm hamza tanır beni ;) sorarsın anlatır... burda yetki alanın bi tarafları kalkıyo...

tmm tanıdım bossun..sende dikkat et bir tarafı kalkıyo malkıyo yetki için olsaydı oooo.kaç msjım var hala site moduyum...13 bin msjıma yazık olmaz ben burda msj değil paylaşım,oyunsiteniz için varım... ;)

boss kim ?... bak dostm... seni mod yapanda kabahat saygılı ol rahatınız bozmıym..

BEN BÜYÜKLERİME SONUNA DEK SAYGIMI GÖSTERİRİM AMA BANA LAF EDİPTE,BANA SAYGISIZLIK YAPANA BENDE YAPARIM HADİ BANLA BAKALIM SİTEDEN YANINA KALIRMI SANIYON BANA YANLIŞ YAPANI BENDE YAPARIM KASE MİYİM OLM BEN
>:( >:( >:(

dostm ben seni siteden nasıl banlıym ? iştee bu kadarr çocuksunuz... gel biz msn de halledelim sorunmuzu...

since19-03@hotmail.com