Alıntı yapılan: MaTaDor - 10 Temmuz 2007, 20:51:44Alıntı yapılan: Since1903 - 10 Temmuz 2007, 20:48:58bırak bakalım... nereye kadar gidicekkk dostmmm akıllı olmanı tavsiye ediyorum 13 bin msj ına yazık olucak adam gibi burdaa görüşümüzü belirtiyoruzzz eski üyelerdenim ben yeni üyelik aldm hamza tanır beni sorarsın anlatır... burda yetki alanın bi tarafları kalkıyo...tmm tanıdım bossun..sende dikkat et bir tarafı kalkıyo malkıyo yetki için olsaydı oooo.kaç msjım var hala site moduyum...13 bin msjıma yazık olmaz ben burda msj değil paylaşım,oyunsiteniz için varım... boss kim ?... bak dostm... seni mod yapanda kabahat saygılı ol rahatınız bozmıym..
Alıntı yapılan: Since1903 - 10 Temmuz 2007, 20:48:58bırak bakalım... nereye kadar gidicekkk dostmmm akıllı olmanı tavsiye ediyorum 13 bin msj ına yazık olucak adam gibi burdaa görüşümüzü belirtiyoruzzz eski üyelerdenim ben yeni üyelik aldm hamza tanır beni sorarsın anlatır... burda yetki alanın bi tarafları kalkıyo...tmm tanıdım bossun..sende dikkat et bir tarafı kalkıyo malkıyo yetki için olsaydı oooo.kaç msjım var hala site moduyum...13 bin msjıma yazık olmaz ben burda msj değil paylaşım,oyunsiteniz için varım...
bırak bakalım... nereye kadar gidicekkk dostmmm akıllı olmanı tavsiye ediyorum 13 bin msj ına yazık olucak adam gibi burdaa görüşümüzü belirtiyoruzzz eski üyelerdenim ben yeni üyelik aldm hamza tanır beni sorarsın anlatır... burda yetki alanın bi tarafları kalkıyo...
Alıntı yapılan: Since1903 - 10 Temmuz 2007, 20:54:49Alıntı yapılan: MaTaDor - 10 Temmuz 2007, 20:51:44Alıntı yapılan: Since1903 - 10 Temmuz 2007, 20:48:58bırak bakalım... nereye kadar gidicekkk dostmmm akıllı olmanı tavsiye ediyorum 13 bin msj ına yazık olucak adam gibi burdaa görüşümüzü belirtiyoruzzz eski üyelerdenim ben yeni üyelik aldm hamza tanır beni sorarsın anlatır... burda yetki alanın bi tarafları kalkıyo...tmm tanıdım bossun..sende dikkat et bir tarafı kalkıyo malkıyo yetki için olsaydı oooo.kaç msjım var hala site moduyum...13 bin msjıma yazık olmaz ben burda msj değil paylaşım,oyunsiteniz için varım... boss kim ?... bak dostm... seni mod yapanda kabahat saygılı ol rahatınız bozmıym..BEN BÜYÜKLERİME SONUNA DEK SAYGIMI GÖSTERİRİM AMA BANA LAF EDİPTE,BANA SAYGISIZLIK YAPANA BENDE YAPARIM HADİ BANLA BAKALIM SİTEDEN YANINA KALIRMI SANIYON BANA YANLIŞ YAPANI BENDE YAPARIM KASE MİYİM OLM BEN