Alıntı yapılan: WarrioRFifa - 23 Mayıs 2007, 16:34:34HAMZA BEN SENCERU MSN DEYİM ACİL GELMEN GEREKİYOR !!! GELMEZSEN SEN DAHİL BÜTÜN OYUNSİTENİZ DEKİLERİ SİLİCEM VE OYUNSİTENİZ DEFTERİNİ KAPATICAM ZATEN KAPANDI AMA EN AZINDAN SENİNLE KONUŞMAM GEREKİYO !şu anda cafedeyim senceru ve 2-3 dakika sonra çıkmam gerekiyor malesef . burada kalmak için yeterince param olsaydi hiç düşünmeden gelirdim . cuma akşami 17.00 ila 24.00 arasi online olacağim . bu süre zarfinda tüm olan bitenler hakkında ayrintili bir şekilde konuşalim olur mu
HAMZA BEN SENCERU MSN DEYİM ACİL GELMEN GEREKİYOR !!! GELMEZSEN SEN DAHİL BÜTÜN OYUNSİTENİZ DEKİLERİ SİLİCEM VE OYUNSİTENİZ DEFTERİNİ KAPATICAM ZATEN KAPANDI AMA EN AZINDAN SENİNLE KONUŞMAM GEREKİYO !
HAMZA ABİ BENCE ÖNCE BENLE KONUŞ BU SENCERU HAİNİYLE KONUŞCAK BİŞİ YOK KEİSN YİNE AYNI YALANLARLA KANDIRIR
Alıntı yapılan: BALLACK - 23 Mayıs 2007, 16:36:59Alıntı yapılan: WarrioRFifa - 23 Mayıs 2007, 16:34:34HAMZA BEN SENCERU MSN DEYİM ACİL GELMEN GEREKİYOR !!! GELMEZSEN SEN DAHİL BÜTÜN OYUNSİTENİZ DEKİLERİ SİLİCEM VE OYUNSİTENİZ DEFTERİNİ KAPATICAM ZATEN KAPANDI AMA EN AZINDAN SENİNLE KONUŞMAM GEREKİYO !şu anda cafedeyim senceru ve 2-3 dakika sonra çıkmam gerekiyor malesef . burada kalmak için yeterince param olsaydi hiç düşünmeden gelirdim . cuma akşami 17.00 ila 24.00 arasi online olacağim . bu süre zarfinda tüm olan bitenler hakkında ayrintili bir şekilde konuşalim olur mu tabii yapıcak bişeyy yok... o zamana kadar beklicem ama bilmiş ol kardeşim sen olmasaydın bu site yerinde olmazdı !! mutlaka cuma akşamı beni bul eğer bulmazsan... sende,oyunsiteniz de tamamen bitmiş olucak benim için !
Alıntı yapılan: WarrioRFifa - 23 Mayıs 2007, 16:38:59Alıntı yapılan: BALLACK - 23 Mayıs 2007, 16:36:59Alıntı yapılan: WarrioRFifa - 23 Mayıs 2007, 16:34:34HAMZA BEN SENCERU MSN DEYİM ACİL GELMEN GEREKİYOR !!! GELMEZSEN SEN DAHİL BÜTÜN OYUNSİTENİZ DEKİLERİ SİLİCEM VE OYUNSİTENİZ DEFTERİNİ KAPATICAM ZATEN KAPANDI AMA EN AZINDAN SENİNLE KONUŞMAM GEREKİYO !şu anda cafedeyim senceru ve 2-3 dakika sonra çıkmam gerekiyor malesef . burada kalmak için yeterince param olsaydi hiç düşünmeden gelirdim . cuma akşami 17.00 ila 24.00 arasi online olacağim . bu süre zarfinda tüm olan bitenler hakkında ayrintili bir şekilde konuşalim olur mu tabii yapıcak bişeyy yok... o zamana kadar beklicem ama bilmiş ol kardeşim sen olmasaydın bu site yerinde olmazdı !! mutlaka cuma akşamı beni bul eğer bulmazsan... sende,oyunsiteniz de tamamen bitmiş olucak benim için !hadi gitte rahatlayalım
Alıntı yapılan: masumtilki - 23 Mayıs 2007, 16:39:46HAMZA ABİ BENCE ÖNCE BENLE KONUŞ BU SENCERU HAİNİYLE KONUŞCAK BİŞİ YOK KEİSN YİNE AYNI YALANLARLA KANDIRIR bak dostum beni sinirlendirmee ben kimsenin arkasından konuşmam delikanlı ol biraz... gelsin hamza üçümüz beraber konuşalım hatta yılmaz ı da al istersen bana uyar sakın arkamdan konuşma ama biraz delikanlıysan ! hain diyip durma akıllı ol hamzaya açıklamamı yapıcam ben gözünün önünde gelirsen sende delikanlı ol o senin üyeliğini alırım bir daha bu siteye giremezsin..