hamza abi kendime küfür ettim diye benimi banlıorsun 2 maçta1puan aldım 6 puan hakkımken sen böyle birşeyle karşılaşınca anlıcaksın kendine çok kızacaksın en başta çok ii giderken son maçlarda düşüş yaparak ilk 5 e giremezsen o zmn anlarsın dedimki bu maçlardan önce oh ne güzeli oyunsiteniz in için de katılacam turnuvaya ama bi baktım sonrada aldıgım sonuclar batırdı beni o 2 maçtan 1 puan yerine puan alsaydım şimdi ye garanti olabilirdi ilk 5 e gireceğim anladinmi bak maçları anlatimGfb_Serooo maçıGfb_Sero 3-3 Will Turnermaçın sondkleri 90+3 de q+w ile defanstan uzun top attım top eto da kaldı kaleci ile karşı karşıya d yerine z+d vurdum kaleci kurtardı 2 puan gittiBig Sexy maçıBig Sexy 3-2 Will Turnermaçın son dkleri Will Turner 2-1 önde son dklerde big sexy 1 gol atıor ardından bir gol daha maç 3-2 maç ardından big sexy maçı haketmedim diyip senin hakkındı ama ben kazandım diyor oyun bu böyle bir oyun olurmu her zmn beni umutlandırıyor sonra geri çökmeye başlıorm Bu arada abdullah olsaydı bu mesajı 100 msj halinde yazardı o hala banlı değil o kdr flood yapıor
Osc Çizik Üye
arkadşlar bu son tablomu