Gönderen Konu: OYUNSİTENİZ'İ TEMSİL EDECEK 5 KATILIMCIMIZ.  (Okunma sayısı 23826 defa)

Will Turner 11

• Ziyaretçi
OYUNSİTENİZİ TEMSİL EDECEK 5 KATILIMCI SIRALAMASI(GÜNCELLENECEK)
« Yanıtla #216 : 21 Haziran 2007, 23:17:35 »
hamza abi kendime küfür ettim diye benimi banlıorsun 2 maçta1puan aldım 6 puan hakkımken sen böyle birşeyle karşılaşınca anlıcaksın kendine çok kızacaksın en başta çok ii giderken son maçlarda düşüş yaparak ilk 5 e giremezsen o zmn anlarsın dedimki bu maçlardan önce oh ne güzeli oyunsiteniz in için de katılacam turnuvaya ama bi baktım sonrada aldıgım sonuclar batırdı beni o 2 maçtan 1 puan yerine6  puan alsaydım şimdi ye garanti olabilirdi ilk 5 e gireceğim anladinmi bak maçları anlatim

Gfb_Serooo maçı

Gfb_Sero 3-3 Will Turner

maçın sondkleri 90+3 de q+w ile defanstan uzun top attım top eto da kaldı kaleci ile karşı karşıya d yerine z+d vurdum kaleci kurtardı 2 puan gitti

Big Sexy maçı

Big Sexy 3-2 Will Turner

maçın son dkleri Will Turner 2-1 önde son dklerde big sexy 1 gol atıor ardından bir gol daha maç 3-2 maç ardından big sexy maçı haketmedim diyip senin hakkındı ama ben kazandım diyor oyun bu böyle bir oyun olurmu her zmn beni umutlandırıyor sonra geri çökmeye başlıorm

>:( Bu arada abdullah olsaydı bu mesajı 100 msj halinde yazardı o hala banlı değil o kdr flood yapıor ;) :o >:( :( :-\ ;)

Çevrimdışı HaLiLL

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1441
  • Heryerdeyiz!
    • Profili Görüntüle
    • ultrAslan38
« Yanıtla #217 : 21 Haziran 2007, 23:19:25 »
abdullah kendine küfür etmio :D

Çevrimdışı ManSpider111

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1277
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen ÜyesiNİN BABASI ;D
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #218 : 21 Haziran 2007, 23:22:28 »
evet :D
Seni Unutmadık Barış Akarsu

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #219 : 21 Haziran 2007, 23:57:03 »
apo yu hesaba katmıyorum bile  :D

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
« Yanıtla #220 : 22 Haziran 2007, 00:08:58 »
hamza abi kendime küfür ettim diye benimi banlıorsun 2 maçta1puan aldım 6 puan hakkımken sen böyle birşeyle karşılaşınca anlıcaksın kendine çok kızacaksın en başta çok ii giderken son maçlarda düşüş yaparak ilk 5 e giremezsen o zmn anlarsın dedimki bu maçlardan önce oh ne güzeli oyunsiteniz in için de katılacam turnuvaya ama bi baktım sonrada aldıgım sonuclar batırdı beni o 2 maçtan 1 puan yerine puan alsaydım şimdi ye garanti olabilirdi ilk 5 e gireceğim anladinmi bak maçları anlatim

Gfb_Serooo maçı

Gfb_Sero 3-3 Will Turner

maçın sondkleri 90+3 de q+w ile defanstan uzun top attım top eto da kaldı kaleci ile karşı karşıya d yerine z+d vurdum kaleci kurtardı 2 puan gitti

Big Sexy maçı

Big Sexy 3-2 Will Turner

maçın son dkleri Will Turner 2-1 önde son dklerde big sexy 1 gol atıor ardından bir gol daha maç 3-2 maç ardından big sexy maçı haketmedim diyip senin hakkındı ama ben kazandım diyor oyun bu böyle bir oyun olurmu her zmn beni umutlandırıyor sonra geri çökmeye başlıorm

>:( Bu arada abdullah olsaydı bu mesajı 100 msj halinde yazardı o hala banlı değil o kdr flood yapıor ;) :o >:( :( :-\ ;)

sitenin orta yerinde seni daha önce kendine dahi olsa küfür etmemen konusunda uyarmama rağmen ayni mesaji 3. kez yolladiğini görünce ban verdim . sakın bu cezaya itiraz etme . abdullahla da ne alip veremediğin var anlamiyorum . abdullahi bu sitede bir kere bile küfür ederken görmedim ben . yapmiş olduğu floodlar beni ilgilendirmiyor .

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 6935
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #221 : 22 Haziran 2007, 00:38:54 »
floodlar seni ilgilendirmiyosa kimseyi ilgilendirmez her sitenin kuralıdır bu nasıl ilgisiz konuşursun ayrıca apo her mesajında sex diyerek hakaret ediyor ;)

Will Turner 11

• Ziyaretçi
« Yanıtla #222 : 22 Haziran 2007, 05:51:10 »
çok doğru konustun big sexy hep sex fln dior birde diğer sitelerde 2 tane arka arkaya msj olsun süresiz banlıyorlar :S hem sanane kendime ediorum o küfürleri saamı ediorum

Will Turner 11

• Ziyaretçi
« Yanıtla #223 : 22 Haziran 2007, 05:56:59 »
abi ilk 5 teyim derken sonm maçlarımda çok kötü sonuçlar aldım bunun için kendime küfür ediorum hemde sana etmiorum ha kendime ediorm belki turnuvada ilk 5 te olabilirim şimdi bykilavuz fazla online olmuor

Çevrimdışı Nightmare

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 2709
    • Profili Görüntüle
OYUNSİTENİZ'İ TEMSİL EDECEK 5 KATILIMCIMIZ.
« Yanıtla #224 : 22 Haziran 2007, 10:59:29 »
arkadşlar bu son tablomu

Will Turner 11

• Ziyaretçi
« Yanıtla #225 : 22 Haziran 2007, 11:02:05 »
beylerr ben 7.yim :S

Çevrimdışı WolborQ

• 3. SINIF UYE
  • Puan 2546
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #226 : 22 Haziran 2007, 11:03:51 »
GELİYORUMMMM BEYLER HAMZAYI KIRAMADIMM..HAMZANIN SEBEBİYLEE GELİYORUMM FİKSTÜRLERİİİ DÜZELTİİNN HAMZA KARDEŞİM KABUL ETCEK BÜYÜK BİR İHTİMALLE

Çevrimdışı C3MALAKKo

• Osc Çizik Üye

• 1. SINIF ÜYE
  • *
  • Puan 3
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #227 : 22 Haziran 2007, 11:04:33 »
arkadşlar bu son tablomu

evet bugun yapılan maclar gecersız