Alıntı yapılan: fifa07 - 22 Haziran 2007, 23:53:14Alıntı yapılan: Diego - 22 Haziran 2007, 23:43:05Alıntı yapılan: bor@ - 22 Haziran 2007, 23:32:50kayıtlar doldumu bilmiyorum ama yinede şansımızı deneyelim dedik sitemiz olaraksite adı:www.fifasitemiz.tr.cxkatılımcılar:1-)can :[email protected]2_)bor@ :[email protected]3-)semih :[email protected]4-)burak :[email protected]5-)izmirli2 :[email protected]inşallah katılabiliriz eğer olmazsa katılım sayısını arttıramazmıyız arkadaşlar lütfen...20 kişilik yapamazmıyız20 kişilik eleme usulü zor olur 17. sitesiniz siz arkadaşlar alındıkmı bence olmaz hamza ya sormam lazım(admin)e
Alıntı yapılan: Diego - 22 Haziran 2007, 23:43:05Alıntı yapılan: bor@ - 22 Haziran 2007, 23:32:50kayıtlar doldumu bilmiyorum ama yinede şansımızı deneyelim dedik sitemiz olaraksite adı:www.fifasitemiz.tr.cxkatılımcılar:1-)can :[email protected]2_)bor@ :[email protected]3-)semih :[email protected]4-)burak :[email protected]5-)izmirli2 :[email protected]inşallah katılabiliriz eğer olmazsa katılım sayısını arttıramazmıyız arkadaşlar lütfen...20 kişilik yapamazmıyız20 kişilik eleme usulü zor olur 17. sitesiniz siz arkadaşlar alındıkmı
Alıntı yapılan: bor@ - 22 Haziran 2007, 23:32:50kayıtlar doldumu bilmiyorum ama yinede şansımızı deneyelim dedik sitemiz olaraksite adı:www.fifasitemiz.tr.cxkatılımcılar:1-)can :[email protected]2_)bor@ :[email protected]3-)semih :[email protected]4-)burak :[email protected]5-)izmirli2 :[email protected]inşallah katılabiliriz eğer olmazsa katılım sayısını arttıramazmıyız arkadaşlar lütfen...20 kişilik yapamazmıyız20 kişilik eleme usulü zor olur 17. sitesiniz siz
kayıtlar doldumu bilmiyorum ama yinede şansımızı deneyelim dedik sitemiz olaraksite adı:www.fifasitemiz.tr.cxkatılımcılar:1-)can :[email protected]2_)bor@ :[email protected]3-)semih :[email protected]4-)burak :[email protected]5-)izmirli2 :[email protected]inşallah katılabiliriz eğer olmazsa katılım sayısını arttıramazmıyız arkadaşlar lütfen...20 kişilik yapamazmıyız