Gönderen Konu: Sitede Olanlar!!!  (Okunma sayısı 964 defa)

Çevrimdışı R3s0rces

• 3. SINIF UYE
  • Puan 985
  • Ölümlü Dünya !!!
    • Profili Görüntüle
Sitede Olanlar!!!
« : 20 Mayıs 2008, 09:14:15 »
Bu Sitede Olanlar ;) cemale bn 1 ay önce fln şifremi deiştirmesini istemiştim şifrede öle kalmıştı demek cemal bnden girip yapmış bunları ama bnm bi alakam yok bundan sonra olanlar

1)Adminken kanka die peşimde dolanan dragon şimdi bi laf ettimmi msn i engellio  :)
2)Kndini Bişey Sanan Admin olmuş ByRobin in Her Tarafı Kalkmış Gerçi Adminlii alınmış :)
3)Siteye Gelmeye Dünden Razı Olan Ama bizim almadığımız Adamlar şimdi bizle kafa buluo bide admin die :)
4)Hiç Bklemediğim Kişi Hamza Logo Yapmamı Söylemişti Bitirmiştim Pm attım Ona Bile cvp vermeden Diğer Adminlere Bunla Konuşmaın Dio Demekki güveni bu kdrmış :)
5) Burda En kral Adam Crime Crime a Laf YOk  ;)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sitede Olanlar!!!
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2008, 09:17:32 »
Bu Sitede Olanlar ;) cemale bn 1 ay önce fln şifremi deiştirmesini istemiştim şifrede öle kalmıştı demek cemal bnden girip yapmış bunları ama bnm bi alakam yok bundan sonra olanlar

1)Adminken kanka die peşimde dolanan dragon şimdi bi laf ettimmi msn i engellio  :)
2)Kndini Bişey Sanan Admin olmuş ByRobin in Her Tarafı Kalkmış Gerçi Adminlii alınmış :)
3)Siteye Gelmeye Dünden Razı Olan Ama bizim almadığımız Adamlar şimdi bizle kafa buluo bide admin die :)
4)Hiç Bklemediğim Kişi Hamza Logo Yapmamı Söylemişti Bitirmiştim Pm attım Ona Bile cvp vermeden Diğer Adminlere Bunla Konuşmaın Dio Demekki güveni bu kdrmış :)

Olay ne anlamadım + hamza öyle bir şey yapmaz açıklarsan sevinirim ;) umarım o laflardan biri bana değildir.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı R3s0rces

• 3. SINIF UYE
  • Puan 985
  • Ölümlü Dünya !!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2008, 09:20:44 »

Olay ne anlamadım + hamza öyle bir şey yapmaz açıklarsan sevinirim ;) umarım o laflardan biri bana değildir.

yok sna yazmadım demona yazdım o 3. yü olay ne bilionmu bn 3 hafta önce şifremi deişmesi için cemale demiştim şifremde öle kalmış sonra cemal sinirlennce bnmkinden girip hrlde daıtmış ortalıı olay bu buna rağmen bna takınılan tepki hiç hoş deil hamza ya pm atıorum pmye cvp yazmıor bile msn i engellemiş yane güveni bu kdrmış hamzanın  ;) hem cvp yazmıor hmde adminlere msnden konuşmaın dio onla :)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1937
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2008, 09:28:27 »
sen rahat ol bakim hamza hiçbir pm ye bakmıyor ve hepimizi engellemiş bende yokum :) şuan yoğun ders modunda ben yemin ederim 10-15 tane attım hala cvp vermedi yüzsüz :D

senle konuşalım ve seni tekrar admin yapabilirim olmadı yönetici ;)
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...

Çevrimdışı R3s0rces

• 3. SINIF UYE
  • Puan 985
  • Ölümlü Dünya !!!
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 20 Mayıs 2008, 09:33:26 »
tmm