Gönderen Konu: Tente Ve Branda Sistemleri  (Okunma sayısı 328 defa)

Çevrimdışı Hamza

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan 13008
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Tente Ve Branda Sistemleri
« : 12 Mart 2011, 17:45:30 »
Site Adresi : rumelitente.com

İçerik : Tente ve Branda Sistemleri

Site Kuruluş Tarihi :
Ağustos 2009

Site Hakkında Tanıtım : Site içeriğinde Tente ve Branda Sistemleri yer almaktadır. Hizmeti verilen ürünler genel itibarıyle 6 ana menü altında kategorize edilmiştir. 1.Menü içeriğinde Kasetli tente, 2.Menü içeriğinde Standart Tente, 3.Menü içeriğinde Raylı tente, 4.Menü içeriğinde Mega Şemsiye, 5.Menüde Özel üretim ve Son menüde ise Otomasyon hizmetleriyle ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.  Kasetli Tente içeriğinde Aura, elagance, Elite, Deluxe, Wintent sistemleri; Standart Tente içeriğinde Classic, Smart ve Santana; Raylı tente hizmetlerine ait menüde ise Vogue, Suntech ve Glossy; Mega Şemsiye bölümü aracılığı ile Swing ve Lina sistemlerinin teknik özelliklerini inceleyebilir ve bu sistemler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Özel üretim sistemleri ise 2 alt bölüme ayrılmıştır, Bunlar : Membran ve Konsept idir. Son olarak Otomasyon sistemlerimiz hakkında bilgilerin yer aldığı menümüzü inceleyebilirsiniz. Tente ve branda sistemleri konusunda uzun yıllara dayanan tecrübemiz ile müşterilerimizin zevklerine göre özel tasarımlar da üretmekteyiz. Hizmetimiz hakkında her türlü soru, sorun, öneri, istek, şikayet ve siparişleriniz için İletişim bölümümüz aracılığı ile bizimle irtibat kurabilirsiniz.