Gönderen Konu: YARIN SABAH İNTERNETİM KESİLİYOR !!! =(  (Okunma sayısı 532 defa)

Çevrimdışı meert

• 3. SINIF UYE
  • Puan 50
    • Profili Görüntüle
YARIN SABAH İNTERNETİM KESİLİYOR !!! =(
« : 11 Eylül 2007, 22:26:58 »
Beyler aranızdan ayrılmıyorum yine aranızdayım sadece internet bağlantım kopacak ama günde en az 1 saatimi sizlere ayıracağım bunu saten herkes yapıcak okullar açılınca mert kardeşim sende tam bi makarasın ha  :D :D
OKE LAN SIZ GECIN DALGANIZI BEN SIZIN INSANLIGINIZI ANLIOM 3 GUNLUK DEDIM SIZ BENLE DALGA GECIONUZ SIZIN INSANLIGINIZIDA OGRENDIM

:P :P
SEN CIKAR DILINI HAMZA ABI RAMAZANIN ILK GUNUNE KADAR BURDAYIM O ZAMANDA KADARDA ILAHI BOLUMUNE KONU ACCAM SORA YOKUM SITENDE !!!
Bir Gün Herkes FENERBAHÇE'li Olacak !!!

Çevrimdışı Abdullah

• Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • Puan -1500
  • qwqwqw
    • Profili Görüntüle
    • Onehost.net
YARIN SABAH İNTERNETİM KESİLİYOR !!! =(
« Yanıtla #1 : 11 Eylül 2007, 22:53:45 »
RA
Beyler aranızdan ayrılmıyorum yine aranızdayım sadece internet bağlantım kopacak ama günde en az 1 saatimi sizlere ayıracağım bunu saten herkes yapıcak okullar açılınca mert kardeşim sende tam bi makarasın ha  :D :D
OKE LAN SIZ GECIN DALGANIZI BEN SIZIN INSANLIGINIZI ANLIOM 3 GUNLUK DEDIM SIZ BENLE DALGA GECIONUZ SIZIN INSANLIGINIZIDA OGRENDIM

:P :P
SEN CIKAR DILINI HAMZA ABI RAMAZANIN ILK GUNUNE KADAR BURDAYIM O ZAMANDA KADARDA ILAHI BOLUMUNE KONU ACCAM SORA YOKUM SITENDE !!!
RAMAZANON İLK GUNU YARIN  :)