Alıntı yapılan: BALLACK - 11 Haziran 2007, 21:33:36Alıntı yapılan: sir_safak - 11 Haziran 2007, 21:22:04aga sımdı turnuva yobetıcısı oldun dıyelım daha sonradan eger hak edersen ust duzey turnuva yetkılısı olmak ıcın basvurabılıyormusun yanı hakedersen rutbenı yukseltebılıyormusunelbette yükseltebilrisin kardeşim . Üst düzey turnuva yetkilisi olabilmen için 7500 mesaj atman gerekiyor fakat her 7500 mesaj atan kullanıcıya da rütbesini vermiyoruz tabiki . üyenin atmiş olduğu mesajlarinin yani sıra turnuva yetkilisi olduğu dönemde düzenlemiş olduğu turnuvalara , sitemizin çeşitli bölümlerinde yaptiği paylaşimlara ve açmiş olduğu konulara da bakacağiz katılıyorum zaten oncedende ole olması gerekırdı bol keseden vermıssın modlukları hamza
Alıntı yapılan: sir_safak - 11 Haziran 2007, 21:22:04aga sımdı turnuva yobetıcısı oldun dıyelım daha sonradan eger hak edersen ust duzey turnuva yetkılısı olmak ıcın basvurabılıyormusun yanı hakedersen rutbenı yukseltebılıyormusunelbette yükseltebilrisin kardeşim . Üst düzey turnuva yetkilisi olabilmen için 7500 mesaj atman gerekiyor fakat her 7500 mesaj atan kullanıcıya da rütbesini vermiyoruz tabiki . üyenin atmiş olduğu mesajlarinin yani sıra turnuva yetkilisi olduğu dönemde düzenlemiş olduğu turnuvalara , sitemizin çeşitli bölümlerinde yaptiği paylaşimlara ve açmiş olduğu konulara da bakacağiz
aga sımdı turnuva yobetıcısı oldun dıyelım daha sonradan eger hak edersen ust duzey turnuva yetkılısı olmak ıcın basvurabılıyormusun yanı hakedersen rutbenı yukseltebılıyormusun
ok ben adaylığımı koyuyorum oleyse
evet hamza abinin yerine ben söylim ama kardeş kusura bakmada sen sabah aksam forum oyunlarındasın
Alıntı yapılan: MaTaDor - 11 Haziran 2007, 21:28:07evet hamza abinin yerine ben söylim ama kardeş kusura bakmada sen sabah aksam forum oyunlarındasın