Alıntı yapılan: Crime - 11 Ağustos 2007, 10:52:48 LAN SIKARSA HACKLE LAN SİTEYİ SEN SİTEYİ HACKLERSEN PC Nİ AÇAMAZSIN GUZELİM BENDEN SOYLEMESİ AKILLI OL . LAMER OGLU LAMERSANA HATIRLATAYIM YILMAZBASS-@OYUNSİTENİZ.COM VE OYUNSİTENİZ-@HOTMAİL.COM ADRESİNİ BAKIN İSTE NADİRİN LAMERLİGİ VİDEOYUNU HAZIRLIYORUM BEKLE 5 DK kesinlikle katiliyorum . nadirin siteyi hacklediği zamanlarda herkes tarafindan bilinen bir açik vardi sitemizde . fakat bu açiklarimizin hepsi kapatildi ve son 3 aydir sitemize herhangi bir saldirida bulunamadi kimse . abdullahin söylediği gibi siteyi hackleyemeyeceğini anlayan nadir sahte msnler alip kendini hamza ya da yilmazbas diye tanitiyor ve üst düzey yetkililerden şifre almayi çalişiyordu . fakat bunda da başarili olamadi . ayrıca sitemize yapilacak olan en ufak bir saldırıda nadir, başinin büyük belaya gireceğinin farkında olmazi lazim . nadirin tüm bilgileri şu anda elimizde . ve en ufak bir yanlişinda Yeni Türk Ceza Kanunu'nun 243.maddesi kapsamında ele alınarak iki yıla kadar hapis veya adli para cezası istemiyle karşı karşıya kalınması mümkün olacak .
LAN SIKARSA HACKLE LAN SİTEYİ SEN SİTEYİ HACKLERSEN PC Nİ AÇAMAZSIN GUZELİM BENDEN SOYLEMESİ AKILLI OL . LAMER OGLU LAMERSANA HATIRLATAYIM YILMAZBASS-@OYUNSİTENİZ.COM VE OYUNSİTENİZ-@HOTMAİL.COM ADRESİNİ BAKIN İSTE NADİRİN LAMERLİGİ VİDEOYUNU HAZIRLIYORUM BEKLE 5 DK
yazılar çok küçük a-q gözlerim bozulucak onu okuyana kadar zaten bozuk