SİNİRİM BOZULDU ARTIK SİTEDEKİ YETKİM ALINSIN LTFEN ŞUAN SİTEDE YETKİLİ OLMAK İSTEMİYORUM TEKRAR SİTEYE GELMEK İSTERSEM BAŞVURUMU YAPARIM SİTEYE GİRMEYE DEVAM EDİCEM AMA ESKİSİ GİBİ ONLİNE OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM HERKESE KOLAY GELSİN
Alıntı yapılan: mert961 - 18 Haziran 2007, 14:39:43SİNİRİM BOZULDU ARTIK SİTEDEKİ YETKİM ALINSIN LTFEN ŞUAN SİTEDE YETKİLİ OLMAK İSTEMİYORUM TEKRAR SİTEYE GELMEK İSTERSEM BAŞVURUMU YAPARIM SİTEYE GİRMEYE DEVAM EDİCEM AMA ESKİSİ GİBİ ONLİNE OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM HERKESE KOLAY GELSİN bunun bir gerekçesi vardir elbette kardeşim . buradan görevini bırakma sebebini benimle paylaşmak istemiyorsan özelden konuşabiliriz ?
Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Haziran 2007, 14:45:35Alıntı yapılan: mert961 - 18 Haziran 2007, 14:39:43SİNİRİM BOZULDU ARTIK SİTEDEKİ YETKİM ALINSIN LTFEN ŞUAN SİTEDE YETKİLİ OLMAK İSTEMİYORUM TEKRAR SİTEYE GELMEK İSTERSEM BAŞVURUMU YAPARIM SİTEYE GİRMEYE DEVAM EDİCEM AMA ESKİSİ GİBİ ONLİNE OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM HERKESE KOLAY GELSİN bunun bir gerekçesi vardir elbette kardeşim . buradan görevini bırakma sebebini benimle paylaşmak istemiyorsan özelden konuşabiliriz ? sabahki olay kardeş beni gerçekten çok üzdü turnuva önemli diil başka turnuva açılır ama hep ben hep ben şamar oğlanı oldum wala şimdi şampiyonlar ligi oynuom ondan da elenirim kesin ayrıca site ile ilgilenemiyorum pek daa dorusu turnuva vs açamıyorum bu aralar onun içinde bırakıyorum ama siteye girmeye devam etçem
Alıntı yapılan: mert961 - 18 Haziran 2007, 14:48:28Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Haziran 2007, 14:45:35Alıntı yapılan: mert961 - 18 Haziran 2007, 14:39:43SİNİRİM BOZULDU ARTIK SİTEDEKİ YETKİM ALINSIN LTFEN ŞUAN SİTEDE YETKİLİ OLMAK İSTEMİYORUM TEKRAR SİTEYE GELMEK İSTERSEM BAŞVURUMU YAPARIM SİTEYE GİRMEYE DEVAM EDİCEM AMA ESKİSİ GİBİ ONLİNE OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM HERKESE KOLAY GELSİN bunun bir gerekçesi vardir elbette kardeşim . buradan görevini bırakma sebebini benimle paylaşmak istemiyorsan özelden konuşabiliriz ? sabahki olay kardeş beni gerçekten çok üzdü turnuva önemli diil başka turnuva açılır ama hep ben hep ben şamar oğlanı oldum wala şimdi şampiyonlar ligi oynuom ondan da elenirim kesin ayrıca site ile ilgilenemiyorum pek daa dorusu turnuva vs açamıyorum bu aralar onun içinde bırakıyorum ama siteye girmeye devam etçemeğer görevini bırakmak isteme sebebin , oyunsiteniz team cup turnuvasinda nightmare ile senin aranda çektiğim kuradan nightmare'nin çıkmasiysa bunu sabah seninle konuşmştk zaten . benim orada yapabileceğim tek şey oydu . çeyrek final müsabalalarinin tamamlanmasi için bir hafta süre vermiştik size . fakat siz bu bir haftalik süre zarfinda maçinizi oynamadiniz ve zamanımız kısıtılı olduğu için mecburen böyle bir uygulamaya gittim . benim yerimde sen olsan ne yapardin mert kardeşim ?
Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Haziran 2007, 14:53:11Alıntı yapılan: mert961 - 18 Haziran 2007, 14:48:28Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Haziran 2007, 14:45:35Alıntı yapılan: mert961 - 18 Haziran 2007, 14:39:43SİNİRİM BOZULDU ARTIK SİTEDEKİ YETKİM ALINSIN LTFEN ŞUAN SİTEDE YETKİLİ OLMAK İSTEMİYORUM TEKRAR SİTEYE GELMEK İSTERSEM BAŞVURUMU YAPARIM SİTEYE GİRMEYE DEVAM EDİCEM AMA ESKİSİ GİBİ ONLİNE OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM HERKESE KOLAY GELSİN bunun bir gerekçesi vardir elbette kardeşim . buradan görevini bırakma sebebini benimle paylaşmak istemiyorsan özelden konuşabiliriz ? sabahki olay kardeş beni gerçekten çok üzdü turnuva önemli diil başka turnuva açılır ama hep ben hep ben şamar oğlanı oldum wala şimdi şampiyonlar ligi oynuom ondan da elenirim kesin ayrıca site ile ilgilenemiyorum pek daa dorusu turnuva vs açamıyorum bu aralar onun içinde bırakıyorum ama siteye girmeye devam etçemeğer görevini bırakmak isteme sebebin , oyunsiteniz team cup turnuvasinda nightmare ile senin aranda çektiğim kuradan nightmare'nin çıkmasiysa bunu sabah seninle konuşmştk zaten . benim orada yapabileceğim tek şey oydu . çeyrek final müsabalalarinin tamamlanmasi için bir hafta süre vermiştik size . fakat siz bu bir haftalik süre zarfinda maçinizi oynamadiniz ve zamanımız kısıtılı olduğu için mecburen böyle bir uygulamaya gittim . benim yerimde sen olsan ne yapardin mert kardeşim ? ya kardeş hep mi ben çıkıyom bu kuralar da ayrıca ben dün full online dım şahitsin hep sitedeydim turnuvalara katıldım benim amacım asla hükmen almaya çalışmak değil ama eğer hükmen werilmesi gerekiyorsa da bu ben olmalıydım benim ne suçum var bu durumda
Alıntı yapılan: mert961 - 18 Haziran 2007, 14:55:59Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Haziran 2007, 14:53:11Alıntı yapılan: mert961 - 18 Haziran 2007, 14:48:28Alıntı yapılan: BALLACK - 18 Haziran 2007, 14:45:35Alıntı yapılan: mert961 - 18 Haziran 2007, 14:39:43SİNİRİM BOZULDU ARTIK SİTEDEKİ YETKİM ALINSIN LTFEN ŞUAN SİTEDE YETKİLİ OLMAK İSTEMİYORUM TEKRAR SİTEYE GELMEK İSTERSEM BAŞVURUMU YAPARIM SİTEYE GİRMEYE DEVAM EDİCEM AMA ESKİSİ GİBİ ONLİNE OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM HERKESE KOLAY GELSİN bunun bir gerekçesi vardir elbette kardeşim . buradan görevini bırakma sebebini benimle paylaşmak istemiyorsan özelden konuşabiliriz ? sabahki olay kardeş beni gerçekten çok üzdü turnuva önemli diil başka turnuva açılır ama hep ben hep ben şamar oğlanı oldum wala şimdi şampiyonlar ligi oynuom ondan da elenirim kesin ayrıca site ile ilgilenemiyorum pek daa dorusu turnuva vs açamıyorum bu aralar onun içinde bırakıyorum ama siteye girmeye devam etçemeğer görevini bırakmak isteme sebebin , oyunsiteniz team cup turnuvasinda nightmare ile senin aranda çektiğim kuradan nightmare'nin çıkmasiysa bunu sabah seninle konuşmştk zaten . benim orada yapabileceğim tek şey oydu . çeyrek final müsabalalarinin tamamlanmasi için bir hafta süre vermiştik size . fakat siz bu bir haftalik süre zarfinda maçinizi oynamadiniz ve zamanımız kısıtılı olduğu için mecburen böyle bir uygulamaya gittim . benim yerimde sen olsan ne yapardin mert kardeşim ? ya kardeş hep mi ben çıkıyom bu kuralar da ayrıca ben dün full online dım şahitsin hep sitedeydim turnuvalara katıldım benim amacım asla hükmen almaya çalışmak değil ama eğer hükmen werilmesi gerekiyorsa da bu ben olmalıydım benim ne suçum var bu durumdaolaya kendi açindan bakiyorsun kardeşim. aslinda bir site admini olarak beni en iyi sen anlamalisin bu konuda . müsabakalarin tamamlanmasi için verilen bir haftalik süre dolmasina rağmen oynanmayan bir karşılaşma varsa eğer ve taraflar birbirlerine maçimizi ne zaman yapacağiz diye söylüyorlar ise iki taraftan birine hükmen maçi vermem haksizlik olacakti . bende kura usulüne ile yari finale çıkanlari belirledim . kuradan sende çıkabilirdin ama kısmet değilmiş demekki . altı üstü bir turnuva için turnuva yetkilisi görevinden ayrilmayi düşünme bence
Alıntı yapılan: MaTaDor - 18 Haziran 2007, 15:08:53evet kardşim ne gerek var kimine niyet kimine ksımetya kardeş sokarım böle işe ya olur mu böle turnuvaya değer veriyordum ama böle küt die hükmen elendik tobe tobe(sana demiom alınma sakın )
evet kardşim ne gerek var kimine niyet kimine ksımet
Alıntı yapılan: mert961 - 18 Haziran 2007, 15:11:41Alıntı yapılan: MaTaDor - 18 Haziran 2007, 15:08:53evet kardşim ne gerek var kimine niyet kimine ksımetya kardeş sokarım böle işe ya olur mu böle turnuvaya değer veriyordum ama böle küt die hükmen elendik tobe tobe(sana demiom alınma sakın ) sende haklısın mert kardeşim[/b]