Gönderen Konu: ''Erkekliğimi ispat etmek zorunda değilim'' 10.06  (Okunma sayısı 570 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
''Erkekliğimi ispat etmek zorunda değilim'' 10.06
« : 10 Haziran 2008, 20:13:42 »
 ''Erkekliğimi ispat etmek zorunda değilim'' 10.06
Hülya Avşar'ın, Hakan Aysev ve Ahmet Özhan için söyledği sözler tepki çekti.


Hakan Aysev, Ahmet Özhan ile TRT'de yayınlanan 'Alaturka Solist' programında el ele göz göze şarkı söyledikleri yolunda çıkan haberlere ve yapılan imalara tepki gösterdi..

TRT 1'de yayınlanan 'Alaturka Solist' programına konuk olan Hakan Aysev'in Ahmet Özhan ile yaptığı 'samimi' düet başına iş açtı. Aysev ile Özhan'ın el ele göz göze seslendirdikleri 'Şimdi Uzaklardasın' adlı şarkının sonunda jüri üyeleri arasında yer alan Hülya Avşar'ın "İki erkeğin bu şarkıyı böyle söylemesi beni hayretler içinde bıraktı" sözleri tartışmalara neden oldu.

Gazetelerde çıkan haberleri görünce şok geçirdiğini söyleyen Aysev, şu açıklamayı yaptı: "Büyük umutlarla başladığım evliliğim maalesef yürümedi. Ancak ertesi gün Hülya Avşar'ın sarfettiği gereksiz ve densiz sözler yüzünden kendimi gazetelerde buldum. Seviyesiz espri yapmasını yadırgadım. Ahmet Özhan herkesin çok değer verdiği bir sanatçıdır. İnsanların yorum yaparken birkaç kez düşünmeleri gerekir. Erkekliğimi kimseye ispatlamak zorunda değilim!"

Sabah
__________________