Hastalık Hastası!/18.10
HAYAL VE GERÇEK DİZİSİNDE TANINAN YASEMİN HADİVENT KİLOLARINDAN ŞİKAYET EDİYOR
Buzda Dans yarışmasına hazırlanan, bir yandan da Hayal ve Gerçek adlı dizide oynayan Yasemin Hadivent şu sıralar aşırı kilo vermekten yakınıyor. Hadivent, son bir ayda nasıl dört kilo verdiğini anlayamadığını söyledi.
Oyuncu en büyük korkusunun zayıflama hastalığı 'Anoreksiye'ye tutulmak olduğunu dile getirdi. Her öğünü neredeyse hiçbir şey yemeden geçiştirdiğini, canının sofraya oturmak istemediğini belirten genç oyuncu, 'Şu anda 54 kiloya kadar indim. Kilo vermenin önüne bir türlü geçemiyorum. Kendimi aşırı kilolu ve çok çirkin hissediyorum. Biraz daha kilo verirsem vücudum hiçbir şey yapamayacak hale gelecek, bunu hissediyorum' dedi. Yasemin Hadivent Buzda Dans yarışmasında formda kalabilmek için sürekli antrenmanlar yaptığını, bunun vücudunu zorlamış olabileceğini de ifade etti.
BİR UZMANDAN YARDIM İSTEYECEĞİM
Hadivent, 'Önce antremanlarda istenilen hareketleri yapmak için yememe içmeme dikkat ettim. Sonra zamanla yeme isteğim tamamen ortadan kalktı. Şimdi hareketleri yaparken kendimi yığılacak gibi hissediyorum. Ailem çok endişeli. 'Psikoloğa gidelim' diyorlar. Herhalde bir uzmana gidip yardım alacağım' diye konuştu