Gönderen Konu: Mankenler beni dövdü 09.06  (Okunma sayısı 483 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Mankenler beni dövdü 09.06
« : 10 Haziran 2008, 18:16:54 »
 Mankenler beni dövdü 09.06
Şenay Akay mankenliğe başladığı ilk yıllarda meslektaşlarından dayak yediğini söyledi.
Engellilerle buluşan Şenay Akay, 14 yıl önce mankenliğe başladığında meslektaşları tarafından podyumdan itildiğini, hatta dövüldüğünü söyledi

ÜNLÜ manken Şenay Akay, Güngören'deki Kale Center AVM'de engellilerle bir araya geldi. Akay, 'En büyük engelli bizleriz. Bundan sonra kendimi bu tür sosyal sorumluluk projelerine adayacağım' diyerek çocuklar ve ailelere moral verdi. Etkinlik sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan güzel model, podyuma çıktığı ilk zamanlarda mankenler arasında çekememezlik olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:

Ben ilk Cemil İpekçi'nin defilesiyle başladım, elim ayağım titiriyordu, halen İpekçi'yle çalışıyorum. Hedeflediğim isimlerle çalıştım ve istediğim noktaya ulaştım. Ama ilk başladığım zamanlar beni podyumdan itiyorlardı. Dövüyorlardı. Sadece bana değil birçok insana yapıyorlardı. Ben cazgır ve inatçıydım, boyun eğmiyordum. Ama eğenler vardı, silinip gittiler. Baskıyla yaşamak çok zordu.'

Güneş